17.3.19

Διακοπές σε Κρήτη, Σαντορίνη έκανε ο Μακελάρης της Ν.Ζηλανδίας...



Τρεις φορές βρέθηκε στην Ελλάδα ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τις δύο φορές η παρουσία του ήταν ολιγόωρη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήσεις transit ενώ...

την τρίτη φορά είχε ολιγοήμερη παραμονή στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Σαντορίνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ταξίδεψε αεροπορικώς αρχικά στην Κρήτη και στη συνέχεια στη Σαντορίνη. Συνολικά παρέμεινε 15 ημέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραμονή του στα Ελληνικά νησιά ήταν για διακοπές.

Συγκεκριμένα ο Μπρέντον Τάραντ πέρασε δύο φορές από την Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2016 και στις 10 Δεκεμβρίου 2016 με πτήσεις transit.

Νωρίτερα στις 20 Μαρτίου 2016 εισήλθε με πτήση στη χώρα μας από την Κωνσταντινούπολη και είχε ολιγοήμερη παραμονή στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Σαντορίνη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αυτό που ερευνούν πλέον η αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ είναι τους λόγους για τους οποίους επισκέφθηκε τη χώρα μας, αν ήρθε δηλαδή για τουρισμό ή για άλλο λόγο. Προσπαθούν να δουν αν είχε συναλλαγή με πιστωτικές κάρτες ή αν πραγματοποίησε άλλη ηλεκτρονική συναλλαγή, αν έμεινε μόνο στην Αθήνα ή όντως επισκέφθηκε άλλες πόλεις. Επίσης, εξετάζουν αν είχε συναντήσεις με άλλα άτομα στην Ελλάδα.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: