19.3.19

Η Άννα Μισέλ και τα νεύρα της...

...όταν τη στριμώχνουν για τον Γεωργιάδη...

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φαίνεται να δυσκολεύεται ν’ απαντήσει για την απόφασή της να καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Νίκου Γεωργιάδη στην υπόθεση για...
ασέλγεια κατά ανηλίκου κι αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή, καθώς χρειάστηκε αρκετά 24ωρα μετά την καταδίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ για να τοποθετηθεί σχετικά.

Η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένη της εκπομπής, «Η Επόμενη Μέρα» στην ΕΡΤ και ρωτήθηκε για το θέμα από τον παρουσιαστή της εκπομπής Σεραφείμ Κοτρώτσο. Με ένα ιδιαίτερο ύφος η κα. Ασημακοπούλου είπε: «Η εμπλοκή μου στην υπόθεση έχει να κάνει με μια προσωπική σχέση, μη πολιτική, με τον Νίκο Γεωργιάδη. Δεν κατέθεσα τίποτα για την ουσία της υπόθεσης. Δεν γνώριζα τίποτα μέχρι που η υπόθεση βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας και ο Νίκος Γεωργιάδης απομακρύνθηκε από τη Νέα Δημοκρατία».

Φυσικά δεν είπε τίποτα ούτε για την εμφάνιση του κ. Γεωργιάδη στο συνέδριο της ΝΔ μερικούς μήνες μετά την υποτιθέμενη απομάκρυνσή του (ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε στο facebook ότι δεν γνωρίζει για σχετική απόφαση του Συμβουλίου Δεοντολογίας της ΝΔ), ούτε για τις δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπύρο Σπύρου, ο οποίος αποκάλυψε στο altsantiri.gr ότι ο Νίκος Γεωργιάδης έχει ακόμα ενεργό ρόλο στην Πειραιώς.

Όταν ο επίσης καλεσμένος της εκπομπής και γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, της είπε ότι το θέμα είναι και πολιτικό αφού σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του Νίκου Γεωργιάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε να κάνει υπομονή μερικούς μήνες για να ξεχαστεί η υπόθεση, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου απάντησε: «Αν έχετε εσείς απορίες δεν σημαίνει ότι αυτό είναι πολιτικό ζήτημα. Υπάρχουν κατηγορούμενοι για διάφορες πολιτικές υποθέσεις. Γιατί εστιάζετε εκεί; Δεν είναι πολιτικό το θέμα αλλού;»

Στη συνέχεια και αφού πήρε εκ νέου τη «σκυτάλη» ο κ. Κοτρώτσος, τη ρώτησε αν κατέθεσε στο δικαστήριο – όπως γράφτηκε – ότι  ο κ. Γεωργιάδης είναι πολιτικό όπλο του κ. Μητσοτάκη. «Δεν σκοπεύω να επαναλάβω αυτά που είπα» τόνισε με στόμφο τρεις φορές η κα. Ασημακοπούλου.

Απάντηση δεν έδωσε ούτε όταν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, της θύμισε ότι ο κ. Αυγενάκης μίλησε για σκευωρία και ότι η Νέα Δημοκρατία έβγαλε non paper που μιλούσε για πολιτικό κανιβαλισμό...

Δείτε το βίντεο εδώ

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: