21.3.19

«Τι είπες ρε Τιτάνα της πολιτικής σκέψης;»...

Με μια ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση στο Facebook απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε σχόλιο του Άδωνη Γεωργιάδη, αναφορικά με τον εσωτερικό έλεγχο της Novartis στη… Novartis.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε χθεσινή του ανάρτηση στο...
Twitter έσπευσε να πανηγυρίσει για δημοσίευμα του Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο η Novartis έκανε έλεγχο στον «εαυτό» της και δεν βρήκε στοιχεία για χρηματισμό ελλήνων πολιτικών. «Η ίδια η Novartis ανακοινώνει ότι μετά από εσωτερικό έλεγχο τόσων ετών δεν βρέθηκε κανένα ίχνος χρηματισμού Ελλήνων πολιτικών. Αναρωτιέμαι ποιος θα μας αποζημιώσει για την λάσπη και την συκοφαντία που υπέστημεν όλο αυτό το διάστημα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Πολάκης τον χαρακτήρισε ειρωνικά ως «τιτάνα της πολιτικής σκέψης», καλώντας τον να στηρίξει το «πουλέν» του, Σταμάτη Πουλή, «που του βρήκαν 234.000 ευρω στο λογαριασμό του που δεν μπορει να δικαιολογήσει».

«Τι είπες τωρα ρε Τιτάνα της πολιτικής σκέψης;;;;

Σαν να είπε ο Γεωργιαδης (ο Νίκος) πως ΔΕΝ πήγε με ανήλικα!!!! Ίδια αξία θα ειχε η δηλωση….

ΥΓ …. Δεν κανεις καμια δηλωςη στήριξης για το πουλεν σου το Πουλη του ΚΕΕΛΠΝΟ που του βρήκαν 234.000 ευρω στο λογαριασμό του που δεν μπορει να δικαιολογήσει ;;(τα 70 περίπου επί υπουργειας σου)», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας...




altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: