18.3.19

Το ΠΑΣΟΚ γεμίζει αίθουσες...

...που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γεμίσει...

ΒΙΝΤΕΟ

Περιοδεία πραγματοποίησε η Φώφη Γεννηματά το περασμένο Σαββατοκύριακο σε Αμφιλοχία, Άρτα, Πρέβεζα, Γρεβενά και Κοζάνη. Μαζί της ταξίδεψε και ο γραμματέας του...
Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Χριστοδουλάκης μίλησε για την περιοδεία της επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι στη Χαριλάου Τρικούπη ζουν εποχές… από τα παλιά.

«Είχαμε την ευκαιρία, με την πρόεδρό μας, τη Φώφη Γεννηματά να βρεθούμε σε πέντε πόλεις το Σαββατοκύριακο, στην Αμφιλοχία, στην Άρτα, στην Πρέβεζα, Γρεβενά, Κοζάνη, η συμμετοχή του κόσμου είναι τεράστια. Δηλαδή μας θυμίζει εμάς εποχές από τα παλιά. Γεμίζουμε αίθουσες που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να γεμίσει ούτε τις μισές και δεν ξέρουμε για τη Νέα Δημοκρατία (γιατί δίπλα του ήταν και ο Λευτέρης Αυγενάκης)», είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι η περιοδεία περιελάμβανε ακριβώς αυτούς του «σταθμούς» που ανέφερε ο  γραμματέας του κινήματος, ωστόσο μόνο στην Πρέβεζα και στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκαν ομιλίες.

Στην Αμφιλοχία η κα. Γεννηματά πήγε στο Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τοπικά στελέχη.

Στην Άρτα έκανε βόλτα με τοπικά στελέχη στην Κεντρική Πλατεία και έκατσε και σε μια καφετέρια.


Στην Πρέβεζα πραγματοποίησε ομιλία στη Θεοφάνειο Δημοτική Αίθουσα Τέχνης.

Στα Γρεβενά είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Στην Κοζάνη πραγματοποίησε ομιλία στο Εκθεσιακό  Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο η αλήθεια είναι γέμισε. Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν τα τοπικά sites.

Ο κ. Χριστοδουλάκης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να τη γεμίσει. Είναι αλήθεια; Στο συγκεκριμένο χώρο καταρχήν πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συνέδριο, αλλά επειδή δεν πρόκειται για κομματική εκδήλωση, η σύγκριση δεν θα ήταν σωστή.

Την τελευταία φορά που επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας ως αρχηγός κόμματος τον συγκεκριμένο χώρο ήταν πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και συγκεκριμένα στις 20/12/2014.

Δυστυχώς για τον κ. Χριστοδουλάκη, η φωτογραφία τον διαψεύδει...




altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: