21.3.19

Σύμβουλος έκδοσης σε εφημερίδα της Πάτρας ο Σπηλιωτόπουλος...

Ο δημοσιογραφικός όμιλος της εφημερίδας της Πάτρας, «Γνώμη» στο πλαίσιο ανάπτυξης και ενίσχυσης ανακοίνωσε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αναλαμβάνει καθήκοντα Συμβούλου έκδοσης.

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου και...
υπουργός  των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, «με το νέο του ρόλο μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των αναπτυσσόμενων δραστηριοτήτων του Ομίλου, κομίζοντας ένα μείγμα συμπυκνωμένης εμπειρίας και βαθιάς γνώσης των εγχώριων και διεθνών εξελίξεων, πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών κ.ο.κ.», σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου

«Η απόφασή μας να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη συνεργασία, ταυτίζεται απόλυτα με την αναπτυξιακή στρατηγική του ομίλου στην ενημέρωση για τα επόμενα χρόνια», σημειώνει ο εκδότης της «Γ», Ιωάννης Χ. Χριστόπουλος.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έχει διατελέσει βουλευτής, υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Γεννήθηκε στην Πάτρα και αποφοίτησε από την Πρότυπο Σχολή Πατρών. Σπούδασε στην Αθήνα στην Νομική Σχολή και στο τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.

Μετά την αποφοίτηση του έκανε διπλά μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου στην Πολιτική Επικοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Επίσης έκανε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στον τομέα της Ψυχολογίας και της Προπονητικής. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού. Επαγγελματικά έχει διακριθεί ως επικοινωνιολόγος, αναλυτής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: