19.3.19

Αγγλίδα σύμβουλος στο OPEN...

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ζήτησαν βοήθεια οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού OPEN… Και ήδη στην...
Παιανία έχει εγκατασταθεί Αγγλίδα γνώστρια του αντικειμένου της τηλεόρασης, με εμπειρία σε βρετανικούς σταθμούς, ανάμεσα τους το BBC, και ενημερώνεται από τη διοίκηση, τόσο για τα διοικητικό-οικονομικά της εταιρίας όσο και για το περιεχόμενο του προγράμματος.

Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις το πρώτο πράγμα που αναρωτιούνται όλοι είναι αν αυτό συνεπάγεται αλλαγές στη διοίκηση του καναλιού… Η απάντηση είναι ότι από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. 

Κι αυτό διότι ο ρόλος της Αγγλίδας ειναι περισσότερο συμβουλευτικός… Βεβαίως στη συνέχεια αφού ενημερωθεί θα κάνει τις προτάσεις της, αλλά και πάλι ο ρόλος της – για να τον αποδώσουμε με έναν οικείο όρο, θα έχει χαρακτηριστικά “τρόικας”! 

Με άλλα λόγια θα ελέγχει και θα επιτηρεί την εφαρμογή του προγράμματος “εξυγίανσης” που θα αποφασιστεί. Η διοίκηση θα συνεχίσει να ασκείται απο αυτούς που την ασκούν και σήμερα… Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει οτι αποκλείεται να συμβούν αλλαγές σε πρόσωπα όπου υπάρχει πρόβλημα ή χρειάζονται ενίσχυση ενόψει της προετοιμασίας για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: