30.4.19

Υπερψηφίζουν την πρόταση δυσπιστίας, αλλά…

Μπορεί να μεσολάβησε το Πάσχα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο Κίνημα Αλλαγής ξέχασαν την προαναγγελία πρότασης δυσπιστίας εκ μέρους της ΝΔ με αφορμή τη...
διαμάχη Πολάκη – Κυμπουρόπουλου και εκείνη για μετατροπή της σε διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από τον πρωθυπουργό.

Έτσι, μελέτησαν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους, με στελέχη του κόμματος να διαβεβαιώνουν ότι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα υπερψηφίσουν ασφαλώς την πρόταση δυσπιστίας εις βάρος της κυβέρνησης, χωρίς όμως να θεωρούν ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν η ενδεδειγμένη. 

Στην πραγματικότητα, στο Κίνημα Αλλαγής εκτιμούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης είναι "ένα και το αυτό", ταυτίζονται πλήρως, εξ ου και η απόλυτη κάλυψη που προσφέρεται από τον πρωθυπουργό στον Αναπληρωτή υπουργό Υγείας. 

Έχουν αποφασίσει λοιπόν, να βρεθούν για άλλη μία φορά με την ψήφο τους, απέναντι στην κυβέρνηση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επικροτούν την κίνηση της ΝΔ. Αντίθετα, θεωρούν ότι με τη στάση της αυτή, η ΝΔ δεν προσφέρει τίποτα στην παρούσα φάση, ειδικά μετά το ότι δεν κατέθεσε πρόταση μομφής για το μείζον εθνικό ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: