22.4.19

Δολοφονία...

...ήταν τελικά ο θάνατος συνεργού του «εγκεφάλου» των φυλακών...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου κακοποιού και συνεργού του «εγκέφαλου» της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός του μέσα στην 4η πτέρυγα δεν οφείλεται σε...
ναρκωτικά, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, αλλά σε στραγγαλισμό.

Πρόκειται για τον Αλβανό, ο οποίος είχε δώσει καταφύγιο στους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά την ανθρωποκτονία.

Στα τέλη Ιανουαρίου είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο κελί του, και αρχική η εκτίμηση ήταν πως η αιτία ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής εντόπισε στον λαιμό του σημάδια και ίχνη, που παραπέμπουν ευθέως σε ανθρωποκτονία και μάλιστα με τη μέθοδο του στραγγαλισμού.

Μάλιστα, μέχρι και αυτή τη στιγμή οι περισσότερες υποψίες για τη δολοφονία πέφτουν στον «εγκέφαλο» της μαφίας των φυλακών και ερευνάται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βρίσκεται αυτός πίσω από τη νέα ανθρωποκτονία.

Ο «εγκέφαλος» της μαφίας των φυλακών, σε προηγούμενο στάδιο, προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει το θάνατο του συνεργού του σχεδιάζοντας να τον «φορτώσει» στον Αριστείδη Φλώρο, λέγοντας μάλιστα σε συνομιλίες του ότι είχε χρησιμοποιηθεί δηλητήριο.

Η εξέταση, όμως, του ιατροδικαστή έδειξε τι πραγματικά συνέβη, αλλάζοντας την τροπή της υπόθεσης...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: