21.4.19

Έρχεται επανάσταση στο ελληνικό σινεμά...



...να γιατί συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ...

Ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης εξηγεί του λόγους που κατεβαίνει στη µάχη των ευρωεκλογών µε τον ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι σήµερα η Ευρώπη έχει ανάγκη την Ελλάδα περισσότερο...
από ποτέ.

Συναισθηματική ήταν, κυρίως, η απόφαση του γνωστού ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συµµαχίας. Ενας από τους λόγους της συµµετοχής του, όπως λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Εθνος της Κυριακής», ήταν πως αναγνώρισε στους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ την επιθυµία να γίνουν πράγµατα για την Ελλάδα, ενώ εξηγεί γιατί η τέχνη αποδεικνύεται ιστορικά πολύτιµη και για την πολιτική.

Διευκρινίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει η υπόθεση του κοµµατικού ανταγωνισµού µε όρους οπαδισµού. Όπως λέει αυτός είναι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για τον πολιτισμό θεωρεί ότι στη χώρα συντελείται μια...  κοσµογονία που θα αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της Ελλάδας στο διεθνές πολιτιστικό στερέωµα.  

Ακόμα λέει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα άνθρωπος που εκτιμά και τον χαρακτηρίζει ως τον πιο άμεσο και ανθρώπινο πρωθυπουργό που έχει γνωρίσει...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: