21.4.19

Σρι Λάνκα:Βίντεο της έκρηξης...




Συγκλονιστικό ντοκουμέντο που εμφανίστηκε στο Twitter δείχνει τη στιγμή της έκρηξης στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου. Tουλάχιστον 160 οι νεκροί και πάνω από 400 οι τραυματίες στις διαδοχικές βομβιστικές επιθέσεις.

Σοκαρισμένος παρακολουθεί ο πλανήτης...
τις εξελίξεις στη Σρι Λάνκα, όπου ένα μπαράζ επιθέσεων τις τελευταίες ώρες βύθισε στο πένθος το Πάσχα των Καθολικών, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 158 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Οι βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σε τρεις εκκλησίες και τέσσερα ξενοδοχεία, στην πρωτεύουσα Κολόμπο και άλλες πόλεις, έχουν αφήσει άφωνη από φρίκη την διεθνή κοινή γνώμη, την ώρα που ο τραγικός απολογισμός δείχνει να αυξάνεται με κάθε λεπτό που περνά.

Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από εικόνες φρίκης του απόηχου των εκρήξεων, με ματωμένα κορμιά να κείτονται αψυχα στο πάτωμα των διαλυμένων εκκλησιών και ξενοδοχείων, και γύρω τους ανθρώπους να θρηνούν απαρηγόρητοι.

Ένα από τα βίντεο που εμφανίστηκε στο Twitter δείχνει τη στιγμή της έκρηξης στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, όπου δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν...





protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: