11.4.19

Οι κρίκοι του Βαγγέλη...





Σχόλιο Nonews

Είναι να απορεί κανείς. Ενας, υποτίθεται, ευφυής άνθρωπος, Συνταγματολόγος, πρώην πρόεδρος ενός (μεγάλου, ακόμη -στα χέρια του έγινε μικρό) κόμματος,να εκτίθεται, με τόσο ρηχά, και παιδαριώδη επιχειρήματα.

Ιδού και το σώμα του "εγκλήματος" από την συνέντευξη στον ΣΚΑΙ:

Σ. Κοσιώνη- Και το ΠΑΣΟΚ στήριξε τον Ακη Τσαχατζόπουλο.
Ε. Βενιζέλος- Κάνετε λάθος. Τον...
στήριξε, όταν δεν υπήρχαν στοιχεία (!!!). 

Εδω η παρουσιάστρια, απέφυγε να του θυμίσει, πως, κι όταν ηρθαν τα στοιχεία στην βουλή, ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος έλεγε για τους αριθμούς λογαριασμών, πως, πρόκειται για αριθμούς τηλεφώνων!

Κοσ.- Είναι σκάνδαλο η υπόθεση Novartis?
Bεν.- Βεβαίως, αλλά αφορά μόνο χιλιάδες γιατρούς. 

Κι εδώ δεν υπήρξε η δημοσιογραφική ανταπάντηση: Δηλαδή, οι γιατροί βγάζαν υπουργικές αποφάσεις και καθόριζαν τις τιμές των φαρμάκων?

Κοσ.- Μιλάτε για σκευωρία, δηλαδή σ' αυτή ενέχονται και δικαστές?
Βεν.- Υπάρχει ενας δικαστικός κρίκος (!!!), ευτυχώς μικρός. 

Ο Βενιζέλος έκρινε αναγκαίο εδώ να υπενθυμίσει στην Σια Κοσιώνη, πως, η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς, Ελένη Ράικου, έχει κάνει αγωγή κακοδικίας κατά της νυν εισαγγελέως, Ελένης Τουλουπάκη. 
Αλλά και εδώ η παρουσιάστρια -ζαλισμένη ίσως από τις νομικίστικες ντρίπλες του συνομιλητή της και τις συνεχείς αναφορές του σε άρθρα του Συντάγματος και του Ποινικού Κώδικα- δεν είπε λέξη για τον γιατρό σύζυγο της κυρίας Ράικου, που το όνομα του ενεπλάκη στο σκάνδαλο Novartis.  

Τέλος, υποστήριξε τον Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και τους άλλους (κυρίως, Σαμαρά) για τους οποίους συνεχίζεται η έρευνα. 

Φυσικά και εδώ η Σία Κοσιωνη - που ενδεχομένως να μην το γνώριζε- δεν του θύμισε, πως, ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι μισοί υπουργοί του είχαν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο, με πολύ λιγότερα στοιχεία από όσα αναφέρονται  για τον Λοβέρδο, στις 6.000 σελίδες της δικογραφίας...





Δεν υπάρχουν σχόλια: