19.4.19

Ενώπιον του ανακριτή Λυκουρέζος και Παναγόπουλος...

Στο γραφείο του ανακριτή βρίσκονται από τη 1 το μεσημέρι οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης στην υπόθεση της...
«μαφίας των φυλακών».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έφτασε στο γραφείο του ανακριτή συνοδευόμενος από άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Στο πλευρό του βρίσκονται συνεργάτες του η Νατάσσα Καλογρίδη, αλλά και η κόρη του Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου, η οποια μόλις τον αντίκρυσε τον αγκάλιασε.

Στη συνέχεια, την πόρτα του ανακριτή πέρασε ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί, ύστερα από ένταλμα που είχε εκδώσει σε βάρος του ο ειδικός ανακριτής. 

Και οι δύο δικηγόροι κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης, στο πλαίσιο της έρευνας για την μαφία των φυλακών, ενώ αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Λυκουρέζου, Θρασύβουλο Κονταξή, που μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 FM, το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πελάτη του «δεν είναι αιτιολογημένο» και «δεν έχει αυτά που επιτάσσει ο νόμος» προσθέτοντας ότι με αυτά τα στοιχεία «κάνω σκέψεις περί σκοπιμότητας».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο φερόμενος χρόνος ένταξης στην εγκληματική οργάνωση ήταν το 2014» και το ένταλμα «βασίζεται σε μια κατάθεση Φλώρου από 5 Απριλίου 2019.

Ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έθεσε ερωτήματα για την ανάγκη σύλληψής του μέρα μεσημέρι μέσα στη μέση του δρόμου προσθέτοντας ότι «όταν η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με τρόπο νηφάλιο και δεν εφαρμόζει το νόμο έχουμε αυτά τα πράγματα...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: