30.4.19

Κρίση στη Χρυσή Αυγή για τα μάτια του...Λαγού...



...αποχώρησε και ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης εν μέσω καταγγελιών.

ΒΙΝΤΕΟ...

Μετά την συνοδευόμενη από ηχηρές αποκαλύψεις, συνέντευξη του ανεξάρτητου πια Ελευθέριου Συναδινού αλλά και την αποχώρηση του Γιώργου Επιτήδειου ένα τρίτο φευγιό από...
τη ναζιστική οργάνωση έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Φουντούλη, ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής και πατέρα του δολοφονημένου χρυσαυγίτη Γιώργου Φουντούλη, όνομα που καπηλεύτηκε προεκλογικά όσο λίγα.

Η αποχώρηση Φουντούλη συνοδεύεται με ένα βίντεο στο οποίο ανακοινώνει το γεγονός και πετάει αιχμηρά καρφιά στον Αρχηγό της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο, αφήνοντας να εννοηθεί πως «τον πρόδωσε» .

Στο βίντεο ο Φουντούλης λέει πως ο Μιχαλολιάκος δεν έχει κάνει καμία επικοινωνία μαζί του για τον «αποκλεισμό» του από τα ευρωψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής - σε αντίθεση με την περίπτωση Επιτήδειου, που τον ενημέρωσε ο ίδιος ο Αρχηγός τηλεφωνικά.

«Η Χρυσή Αυγή δεν θα σας προδώσει, εσείς μην προδώσετε τη ΧΑ, είχε πει πολλές φορές σε ομιλίες του ο Αρχηγός. Όσον αφορά εμένα, ένα είναι σίγουρο: πως εγώ δεν πρόδωσα τη Χρυσή Αυγή… Η απόφαση του Αρχηγού είναι σεβαστή, όμως δεν κρύβω την πικρία μου για το τρόπο που ελήφθη. Νομίζω πως άξιζα μια προσωπική επαφή για να μου ανακοινώσει την απόφασή του, για τους όποιους λόγους τον οδήγησαν σ’ αυτή…», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.



Ο ρόλος του Λαγού

Αξίζει να σημειωθεί πως στις επικείμενες ευρωεκλογές επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής είναι ο υπόδικος Γιάννης Λαγός.

Στην επιστολή της αποχώρησής του, ο Επιτήδειος φωτογραφίζει τον Λαγό αναφέροντας: «η κάθοδός μου δημιουργεί πρόβλημα στην εκλογή παλαιών κομματικών στελεχών».

Παράλληλα σε συνέντευξή του ο ανεξάρτητος πια, πρώην χρυσαυγίτης, Συναδινός παραδέχτηκε πως η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύτηκε, το όνομα του Φουντούλη και τον θάνατο του γιου του, ηθικά, κοινωνικά αλλά και οικονομικά.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εστίασε στην υποψηφιότητα του υπόδικου Γιάννη Λαγού για την Ευρωβουλή, σημειώνοντας πως αυτό συμβαίνει έτσι ώστε να καταφέρει να αποδράσει από τη χώρα, υπερβαίνοντας - με την μεταφορά του στις Βρυξέλλες - τους σχετικούς περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα).

documentonews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: