26.4.19

Ηλεκτροπληξία...

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τις...
τελευταίες εξελίξεις στη ΔΕΗ.

«Όλη η αλήθεια της καταστροφικής πολιτικής Τσίπρα στην οικονομία, αποτυπώνεται στην κατάσταση χρεωκοπίας της ΔΕΗ και την αύξηση της τιμής του ρεύματος που θα πληρώσουν οι πολίτες», είπε, σημειώνοντας με νόημα ότι «ηλεκτροπληξία απειλεί την οικονομία συνολικά».

Η Φώφη Γεννηματά, εξάλλου, παρατήρησε ότι το δημόσιο χρέος αυξάνεται, οι φόροι έχουν στραγγίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, οι ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις απουσιάζουν. 

«Ο κ.Τσίπρας δέκα παίρνει από τους πολίτες και ένα δίνει. Τώρα πανικόβλητος, Πολλάκις εκτεθειμένος και απομονωμένος, ετοιμάζεται να μοιράσει μεταχρονολογημένες επιταγές», είπε, επιχειρώντας και ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη που έχει προκαλέσει νέα ‘κρίση’ στο πολιτικό σύστημα της χώρας. 

Κατόπιν τούτων, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατέληξε ότι όσο μένει στην κυβέρνηση ο κ.Τσίπρας «ζημιώνει το παρόν, υπονομεύει το μέλλον»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: