30.4.19

Θρίλερ δίχως τέλος στην Κύπρο...

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων του...
καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο.

Οι έρευνες διακόπηκαν χθες χωρίς αποτέλεσμα λόγω της μηδενικής ορατότητας στην Κόκκινη Λίμνη ενώ η επιχείρηση στο Ξυλιάτο, στο κρίσιμο σημείο όπου υπέδειξε ο 35χρονος, ολοκληρώθηκε χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Οι έρευνες αναμένονται να συνεχιστούν και σήμερα, με τις Αρχές να επικεντρώνονται στην Κόκκινη Λίμνη 

Χθες πραγματοποιήθηκε νεκροτομή επί της σορού ενήλικης γυναίκας που εντοπίστηκε την Κυριακή του Πάσχα μέσα σε βαλίτσα, στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, με τις κυπριακές Αρχές να τελούν εν αναμονή των εξετάσεων DNA για την ταυτοποίηση του θύματος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ ότι «ολοκληρώθηκε η νεκροτομή και παρελήφθησαν τεκμήρια για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις, καθώς και για εξετάσεις DNA για σκοπούς ταυτοποίησης».

Εξάλλου, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας δήλωσε ότι φτάνει την Παρασκευή στην Κύπρο το σύστημα sonar, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από το Σάββατο στις έρευνες των Αρχών στις δύο λίμνες.

Τη Δευτέρα του Πάσχα έφτασαν στην Κύπρο και οι πέντε ειδικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο που αναμένεται να συνδράμουν τις υπό διερεύνηση υποθέσεις.

Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: