19.4.19

Λυκουρέζος - Παναγόπουλος πήραν προθεσμία...


«Αν είναι δυνατόν», η αντίδραση Λυκουρέζου...

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Μ. Δευτέρα πήραν από τον ειδικό εφέτη ανακριτή οι ποινικολόγοι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος. Οι δύο συλληφθέντες δικηγόροι για την υπόθεσης της...
μαφίας των φυλακών Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος μετήχθησαν στο γραφείο του ειδικού ανακριτή βρίσκονται στη μία σήμερα το μεσημέρι. Μάλιστα ο Αλ. Λυκουρέζος έφτασε στο ανακριτικό γραφείο συνοδεία ανδρών της αντιτρομοκρατικής.

Μαζί  με τους δύο δικηγόρους  στον προθάλαμο του ανακριτικού γραφείου, βρέθηκαν συνεργάτες τους και δικά τους πρόσωπα προκειμένου να τους συμπαρασταθούν. Στο Εφετείο βρίσκεται μάλιστα και η ηθοποιός κ. Νατάσα Καλογρίδη, όπως και η κόρη του Αλ. Λυκουρέζου, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, η οποία μόλις αντίκρισε τον πατέρα της έπεσε στην αγκαλιά του. 

Οι δυο δικηγόροι κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης του Αρ. Φλώρου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa. 

Οι δυο συλληφθέντες όπως είχαν δικαίωμα, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους. Ετσι θα βρεθούν εκ νέου ενώπιόν του τη Μ. Δευτέρα. Στο μεταξύ θα παραμείνουν κρατούμενοι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

«Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!». Αυτά ήταν τα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή.


Ο συνήγορος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξής, σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση της παροχής προθεσμίας, επανέλαβε την έντονη αντίθεση του στην έκδοση εντάλματος σύλληψης και σημείωσε πως «ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι σοκαρισμένος».


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: