22.4.19

Συνεχίζονται τα «καρφιά» σε Μειμαράκη και Ντόρα...

...από «Βήμα» και «Θέμα»...

Κορυφώθηκαν οι βολές σε Μειμαράκη και Ντόρα στα Κυριακάτικα φύλλα (που στέκονται φιλικά απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη) και ξεκίνησαν στα μέσα της...
περασμένης εβδομάδας, όταν ο πρώτος δήλωσε θετικός στο Νόμπελ Τσίπρα και η δεύτερη θύμισε τα σενάρια το καλοκαίρι του 2015 για συμπόρευση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. 

Ενδεικτικά το “Βήμα” κάνει λόγο για “άκαιρη και άστοχη” αναδρομή της κ. Μπακογιάννη και το “Θέμα” για τον “σαμαρικό Δημήτρη Σταμάτη που προστατεύει τον Μητσοτάκη από την ίδια του την αδελφή”!

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ στο χθεσινό κυριακάτικο “Βήμα” η δημοσιογράφος Δήμητρα Κρουστάλλη αναφέρει: “Ερωτήματα προκαλούν σε βουλευτές και στελέχη της ΝΔ η στάση του κ. Μειμαράκη και η σιωπηλή αποδοχή της εργαλειοποίησης του απο τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ειναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και προορίζεται να ηγηθεί της ευρωομάδας του κόμματος. 

“Πώς γινεται να διεκδικεί την ψήφο των δεξιών ψηφοφόρων και “γλείφοντας” τον Τσιπρα;” ειναι η ειλικρινής απορία τους. Συζητήσεις προκάλεσε και η άκαιρη και άστοχη “ιστορική αναδρομή” της κυρίας Μπακογιάννη στο καλοκαίρι του 2015. “Όσοι ονειρεύονται συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ καλά θα κάνουν να ξυπνήσουν!” τουιτάρισε ο Δημήτρης Σταμάτης, έμπιστος συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός όχι μόνο δεν έχει στρατόπεδο εντός της ΝΔ αλλά στρατεύθηκε προσωπικά στη μάχη κατά του ΣΥΡΙΖΑ, συμπλέοντας με το κυρίαρχο ρεύμα στο κόμμα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και στα πολιτικά παρασκήνια του “Πρώτου Θέματος” γράφοντας: “Δεν είναι μόνο ο Βαγγέλης Μειμαράκης με τις περίεργες ιδέες του για απονομή Νόμπελ στον Αλέξη Τσίπρα, που προκαλεί “θεματάκια” στη ΝΔ. Ειναι και η κόντρα Σαμαρικών και Ντορικών που αναβιώνει μετά τα περι συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ που είπε η κυρία Μπακογιάννη. 

Ο Δημήτρης Σταμάτης στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, διαμήνυσε ότι όσοι ονειρεύονται τέτοια πράγματα “καλά θα κάνουν να ξυπνήσουν”! Και τους κάλεσε να “χωνέψουν ότι ο Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός!”. Το να φτάνει πάντως ένας σαμαρικός να προστατεύει τον κ. Μητσοτάκη από την ίδια του την αδελφή είναι όντως από τα περίεργα αυτής της πολιτικής περιόδου”...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: