30.4.19

Θέλουν ανατροπή...

Ψηλά τον πήχη βάζουν στο Κίνημα Αλλαγής, εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών, δεδομένης και της… παράδοσης του χώρου στην Αυτοδιοίκηση.

Στην Χαριλάου Τρικούπη, ποντάρουν πολλά στις...
Περιφέρειες, ελπίζοντας για ένα καλό αποτέλεσμα τόσο του Σταύρου Αρναουτάκη στην Κρήτη, όσο του Απόστολου Κατσιφάρα στη Δυτική Ελλάδα, του Μανώλη Γλυνού στο Νότιο Αιγαίο και του Παναγιώτη Χριστόφα στο Βόρειο Αιγαίο, του Νίκου Τσιλιμίγκα στη Θεσσαλία, της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου στη Δυτική Μακεδονία, της Κατερίνας Μπατζελή στην Στερεά Ελλάδα κ.ο.κ.

Αν όμως υπάρχει μία Περιφέρεια όπου δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα, αυτή δεν είναι άλλη από την Περιφέρεια Αττικής, με στόχο να είναι ο δικός τους υποψήφιος Γιάννης Σγουρός αυτός που θα περάσει στον δεύτερο γύρο, αποκλείοντας την Ρένα Δούρου, πράγμα μάλιστα, που με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, φαντάζει ολοένα και πιο εφικτό. 

Αν μάλιστα αυτό συμβεί και ταυτόχρονα, καταφέρει στον δήμο Αθηναίων να περάσει στον δεύτερο γύρο ο Παύλος Γερουλάνος, αποκλείοντας εκείνος με τη σειρά του τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο, στην Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για υψηλού επιπέδου συμβολισμό στην προσπάθειά τους για ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: