20.4.19

Θα ανατρέψουμε τα μετεκλογικά σχέδια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ...



...είπε η Φώφη στην ομιλία της στο ΚΙΝΑΛ...

Η Φώφη Γεννηματά, ανοίγοντας τη συνεδρίαση «της πρώτης αιρετής Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής», όπως είπε, ανέφερε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψαν την προοπτική της χώρας, κι είναι ώρα να...
βγάλουμε την Ελλάδα ξανά μπροστά στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι «ο τόπος δεν αντέχει άλλο την παρακμή και τα αδιέξοδα. Το δικό μας ιστορικό χρέος πηγάζει από τον πατριωτικό χαρακτήρα της παράταξης μας και τις παρακαταθήκες της διαδρομής μας, και είναι να πρωταγωνιστήσουμε στην προσπάθεια να βγάλουμε την Ελλάδα ξανά μπροστά».

«Στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής οι πρώτοι διδάξαντες είναι στη ΝΔ. Με τους οποίους συμπράξανε το βρώμικο ‘89. Η πλατιά “απεύθυνση” του πρωθυπουργού απέτυχε. Οι “γέφυρες” κατέρρευσαν με κρότο και έτσι κάπως επανέρχεται στην επικαιρότητα η υπόθεση Novartis» ανέφερε και υπερασπίστηκε τις «σοβαρές μεταρρυθμίσεις της περιόδου 2009-2011», όπως τις χαρακτήρισε, αναφερόμενη στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, το Παρατηρητήριο Τιμών στα φάρμακα.

 «Είναι προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να κλείνει τα μάτια στις ακέραιες και πασιφανείς ευθύνες της Καραμανλικής Δεξιάς για την οικονομική κατάρρευση, την πτώχευση της χώρας. Είναι υποκριτικό να σιωπούν για την εκτόξευση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης την περίοδο 2004-2009. Πότε -επιτέλους- σε αυτή τη χώρα θα εξηγηθεί γιατί η ΝΔ παρέλαβε τη φαρμακευτική δαπάνη στα 2,2 δισ. το 2004 και την έφτασε σε 5,6 δισ. το 2009; Πότε -επιτέλους- θα αναγνωρισθεί ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που κατέβασε ξανά σε ορθολογικά επίπεδα τη δαπάνη σε 2,8 δισ., με τις μεταρρυθμίσεις που φέρουν την υπογραφή του Ανδρέα Λοβέρδου;», συμπλήρωσε, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως άξιο συνεχιστή της καραμανλικής περιόδου, και πως εξακολουθεί να παίζει το παιχνίδι των πολυεθνικών στο φάρμακο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: