19.4.19

Στον ΣΚΑΪ τούς φταίει και ο αέρας που αναπνέουν...

Σε σύγχυση Παπαδημητρίου - Κοσιώνη για το φόρο διαφημίσεων...

ΒΙΝΤΕΟ

Εκεί στον ΣΚΑΪ μάλλον τους φταίει ακόμα και ο αέρας που αναπνέουν αφού δεν εξηγείται αλλιώς ο παραλογισμός γύρω από το ζήτημα του φόρου διαφημίσεων.

Τους φταίει η νέα τροπολογία; Τους φταίει η...
κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που τον επέβαλε; Τους φταίει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που τον μείωσε ή μήπως τους φταίει η προεκλογική περίοδος.

Έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αφού προσπάθησαν να πείσουν στην ουσία όσους τους άκουγαν πως η κυβέρνηση κακώς μείωσε έναν κακό φόρο, στη συνέχεια στράφηκαν εναντίον των περιφερειακών ΜΜΕ.

«Αυτό το 20% κακώς μπήκε από την αρχή. Ήταν μια τρέλα του πρώτου μνημονίου» λέει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προσθέτοντας πως η μείωσή του είναι μια προεκλογική κίνηση.




Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ επέβαλλε φόρο 20% τον οποίο και δεν εισέπραξε. Ανέστειλε την εφαρμογή του μέχρι το 2015. Η νέα κυβέρνηση τον εφαρμόζει, κ βεβαιώνονται επιπλέον 40 εκατομμυρια για τα τέλη χρήσης συχνοτήτων. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει διαγωνισμό για πρώτη φορά στην ιστορία το 2016. Σε 3 μηνες... πέφτει ο διαγωνισμός κ αναλαμβάνει το ΕΣΡ. Μετά από δύο σχεδόν χρόνια οι καναλάρχες πληρώνουν με έλεγχο δικαιολογητικών αυτή τη φορά (7 άδειες τελικά 5 αδειούχοι) με προκήρυξη βασισμένη κατά 90% στην προκήρυξη του διαγωνισμού του 2016.

Και με τίμημα (35 εκατ) βασισμένο στα αποτελέσματα του διαγωνισμού του 2016. Και τώρα στο ΣΚΑΪ ενοχλούνται για το 1 εκατ που τους παίρνουν τα περιφερειακά κανάλια από τη διαφημιστική αγορά...

Και αφού λοιπόν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εξηγεί την τεκμηριωμένη σκέψη του έρχεται η Σία Κοσιώνη για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι ρυθμίσεις αυτή πρέπει να γίνονται σε «νεκρό» χρόνο και όχι προεκλογικά...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: