30.4.19

Άρπαξε όπλο αστυνομικού και αυτοπυροβολήθηκε...

Μέσα στο νοσοκομείο της Πάτρας...

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις...
πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας, ο οποίος νωρίτερα είχε αυτοτραυματιστεί, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, διακομίστηκε με αστυνομική συνοδεία στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών.

Στη συνέχεια, τη στιγμή που οι γιατροί τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ο άνδρας αφαίρεσε με άγνωστο τρόπο το όπλο τού αστυνομικού που τον συνόδευε και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο άνδρας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο ίδιο νοσοκομείο. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Όπως αναφέρει το dete.gr, ο άντρας είναι ηλικίας 23 χρόνων και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΠΝΠ. Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στην αστυνομία, η οποία τον εντόπισε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Στη συνέχεια με εισαγγελική παραγγελία συνοδεία περιπολικού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για ψυχιατρική γνωμάτευση, όπου και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: