28.4.19

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες...



...για τον εντοπισμό των θυμάτων του "Ορέστη" ...

Μέλη της πυροσβεστικής, άνδρες της ΕΜΑΚ αλλά και ιδιώτες με τη χρήση ρομποτικής κάμερας επιχειρούν εκ νέου από το πρωί της Κυριακής στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, σε μία προσπάθεια να...
εντοπίσουν και τις υπόλοιπες τέσσερις σορούς των θυμάτων του Κύπριου κατά συρροήν δολοφόνου.

Χθες το απόγευμα εντοπίστηκαν στη λίμνη δύο ύποπτα αντικείμενα που εικάζεται πως πρόκειται για δύο βαλίτσες που κατ' ομολογίαν του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς είχε τοποθετήσει τα πτώματα τριών προσώπων: της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και της Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες.

Την Κυριακή του Πάσχα, λίγο μετά τις 11.30, εισήλθε στην Κόκκινη Λίμνη η βάρκα με τους τρεις άνδρες της ΕΜΑΚ. Το εκπαιδευμένο προσωπικό ερεύνησε το σημείο και προχώρησε σε σκιαγράφηση των σημείων πριν εισέλθουν οι δύτες.

Δύσκολο το έργο της ΕΜΑΚ





Το έργο της ΕΜΑΚ δυσχαιρένει η λάσπη και σύμφωνα με το τοπικά μέσα ενημέρωσης η επιχείρηση αναμένεται να είναι πολύωρη.

Παράλληλα με τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη συνεχίζονται και οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες.

Κατονόμασε το έβδομο θύμα


Εν τω μεταξύ, χθες ο 35χρονος οδηγήθηκε ξανά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο αποφάσισε την παράταση της κράτησής του για οκτώ μέρες.

Στη δεκασέλιδη γραπτή κατάθεσή του ο «Ορέστης» αναφέρει ότι το πτώμα που βρέθηκε μέσα σε λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα είναι η Κάτχα Άνου από το Νεπάλ...

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: