9.4.19

Απειλεί τους μάρτυρες με... κραυγές...

ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν έχουν βρει χρήματα σε κανέναν» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο Novartis υπερασπιζόμενος τον Ανδρέα Λοβέρδο στο Open.

Εξακολουθεί να μην...
δηλώνει «αθώος» για την υπόθεση αυτή και καταφεύγει σε λεκτικές επιθέσεις και απειλές κατά των μαρτύρων, ενώ τα βασικά επιχειρήματα της Ν.Δ. και του κ. Γεωργιάδη είναι: δεν βρήκαν χρήματα, η κατάτμηση της δικογραφίας και ότι οι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο Open υποστήριξε:

«Οι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες διότι κρίθηκαν έτσι για αυτούς που η υπόθεση τους μπήκε στο αρχείο» είπε συνδέοντας τις υποθέσεις που η Δικαιοσύνη δεν συνδέει τις εξετάζει διαφορετικά.

Στη συνέχεια εξηγεί αναλυτικά την «διαδικασία» που θα ακολουθήσει η Ν.Δ. αν γίνει κυβέρνηση θέτοντας στο στόχαστρό τους μάρτυρες και απειλώντας τους ότι θα τους εγκαλέσουν για ψευδομαρτυρία.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Όταν γίνουν εθνικές εκλογές, 20, 13 Οκτωβρίου, ο ελληνικός λαός θα μετρήσει στην ψήφο του και αυτή την σκευωρία. Αν μας δώσει την πλειοψηφία ένα από τα πράγματα που θα κάνουμε θα είναι η εξεταστική επιτροπή στην Βουλή για αυτή την σκευωρία. Η πλειοψηφία τότε θα καλέσει τους δύο μάρτυρες θα άρει την προστασία τους με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα διαθέτουμε και θα κάνουμε μία ερώτηση «ποιος σε έβαλε να πεις αυτά τα ψέματα».

Πάγια τακτική του κ. Γεωργιάδη οι απειλές που έχουν κατα καιρούς εκτοξευθεί κατά των Εισαγγελέων που ερευνούν την υπόθεση και κατά των μαρτύρων ωστόσο οι Ενώσεις Δικαστών δεν βρίσκουν σκόπιμο να καταγγείλουν αυτές τις σοβαρές παρεμβάσεις και την προσπάθεια κατατρομοκράτησης των λειτουργών της Δικαιοσύνης...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: