30.4.19

Το Woodstock πενηντάρισε...



...ή μήπως όχι;..

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι τελικά το φεστιβάλ Woodstock τον ερχόμενο Αύγουστο, με αφορμή τη...
συμπλήρωση των 50 χρόνων του.

Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί το «Woodstock» θα γιόρταζε τα 50 χρόνια του ιστορικού φεστιβάλ στις 16, 17, 18 Αυγούστου, στο Γουότκινς Γκλεν της Νέας Υόρκης, με τη συμμετοχή του Jay-Z, της Μάιλι Σάιρους και τους Killers.

Ωστόσο, την Δευτέρα 29 Απριλίου, ο κύριος επενδυτής της εκδήλωσης δήλωσε ότι το φεστιβάλ θα ακυρωθεί. «Παρά την τεράστια επένδυση χρόνου, προσπάθειας και δέσμευσής μας, δεν πιστεύουμε ότι η παραγωγή του φεστιβάλ μπορεί να πραγματοποιηθεί ως ένα γεγονός που αξίζει το όνομα του Woodstock, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την υγεία και την ασφάλεια των καλλιτεχνών, των συνεργατών και των παρευρισκομένων» δήλωσε η εταιρεία Dentsu Aegis Network, μέλος της Dentsu Inc.

«Ως αποτέλεσμα και μετά από προσεκτική εξέταση, το Amplifi Live της Dentsu Aegis Network, συνεργάτης του Woodstock 50, αποφάσισε να ακυρώσει το φεστιβάλ».

Αργότερα την ίδια ημέρα ακολούθησε δήλωση από την πλευρά των διοργανωτών, οι οποίοι ανέφεραν στο ηλεκτρονικό περιοδικό Pitchfork ότι η εκδήλωση θα προχωρήσει με νέο χρηματοδότη, προσθέτοντας ότι: «θα είναι μια έκρηξη».

Αλλά και ο παραγωγός και συνδιοργανωτής Μάικλ Λανγκ, αρνήθηκε ότι το «Woodstock 50» έχει ακυρωθεί. «Δεν έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν μονομερώς το φεστιβάλ» δήλωσε στους New York Times.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: