19.5.19

Αφετηρία της μεγάλης πολιτικής αλλαγής η 26η Μαΐου...

Ανοιχτή συγκέντρωση στο ενετικό λιμάνι των Χανίων πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε...
από τον τόπο καταγωγής του, μήνυμα νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, που για πολλούς θεωρούνται βαρόμετρο για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

«Ειναι μία σημαντική μέρα για μένα, έρχομαι στον τόπο μου για πρώτη φορά, έτομος να αντιμετωπίσω τις πρώτες εκλογές ως αρχηγός της ΝΔ
κι αυτή η υποδοχή που μου επιφυλάξατε σήμερα είναι συγκλονιστική. Σκέφτομαι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και πόσο περήφανος θα ήταν σήμερα αν ηταν μαζί μας», ανέφερε στην έναρξη της ομιλίας του ο κ.Μητσοτάκης.

«Όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί θα κάνουμε πράξη το μεγάλο στόχο, που ήταν εξαρχής και ο δικός μου: να κάνουμε την κρήτη γαλάζια Γιατί το γαλάζιο της ελληνικής σημαίας, της σημαίας της ΝΔ ταιριάζει στην Κρήτη γιατί εκεί που το μπλε του ουραν συναντά το μπλε του Λιβυκού πελάγους, εκεί θα γράψουμε τη δική μας ιστορία», πρόσθεσε.

Αυτή τη φορά, όμως έρχομαι στη γη μας, του πατέρα μου, για να πάρω δύναμη από τον ενθυοσιασμό σας, το χαμόγελό σας την αγάπησας, να αντλήσω δύναμη, από την αντοχή, από το σθένος της Κρήτης, τώρα δίνουμε τον πιο κρίσιμο αγώνα, που η ανάπτυξη θα τερματίσει τη μιζέρια, η ενότητα θα σκεπάσει τις πολιτικές διχόνοιας, τώρα η Ελλάδα θα πάρει μπροστά, τώρα θα πάμε μπροστά με όλους για το καλό όλων», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Σας εγγυώμαι ότι αυτή τη δύναμη που μου δίνετε σήμερα, θα σας τη δώσω πίσω στο πολλαπλάσιο. Δεσμεύομαι να απελευθερώσω όλες τις τεράστιες, αστείρευτες δυνατότητες της Κρήτης, αλλά και των θαυμάσιων ανθρώπων της, όχι για τώρα αλλά και για μετά. Ο καλός πολιτικός δεν ειναι αυτός που κερδίζει εκλογές, αλλά πρέπει να κερδίζει και ο τόπος από αυτά που αφήνει πίσω του. Αυτό ειναι το παράδειγμα του Ελευθερίου Βενιζέλου. στον τόπο που τον γέννησε. Η Ελλάδα έχει ανάγκη να διδαχθεί από τον εθνάρχη, από την τόλμη στην ποιλτική του και τις ιδέες του. Η Ελλάδα περνάει όπως και στις δικές του εποχές, δύσκολες. Έχουμε ξανά την ευκαιρία να βγούμε από το τέλμα του ψέματος. Μαζί μπορούμε όλοι οι έλληνες ενωμένοι να το πετύχουμε», ανέφερε στη συνέχεια ο κ.Μητσσοτάκης κάνοντας μνεία στον Ελευθέριο Βενιζέλο.

«Ο εθνικός διχασμός ήταν πάντα ο μεγάλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όπως είναι και ο δικός μου αντίπαλος. Είμαι εδώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι θέλω να ενώσω τους Έλληνες. Μαζί θα νικήσουμε, ενωμένοι και όχι διχασμένοι. Την επόμενη Κυριακή πάμε στις κάλπες, σε μια αναμέτρηση κρίσιμη, με βάρος πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχουν συνήθως οι εκλογές για την ευρωβουλή. Θα έιναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν 4 χρόνια που θα ακουστεί η φωνή των Ελλήνων», πρόσθεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: