22.5.19

«Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για Αττίλα 3»...

ΒΙΝΤΕΟ

«Με την εικόνα που έχω από όλη την Ελλάδα θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που πρέπει να οδηγήσουν σε εθνικές εκλογές άμεσα» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε...
χθεσινή συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. 

Όπως επεσήμανε «δεν έχουμε χρόνο, με τα θέματα της οικονομίας και τα εθνικά θέματα ανοιχτά, ενώ ο Ερντογάν ετοιμάζεται για τον "Αττίλα 3" στην Κύπρο, δηλαδή σε ευρωπαϊκό έδαφος, δεν μπορούμε να είμαστε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο», είπε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

O επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τόνισε ότι φοβάται για θερμό επεισόδιο, λόγω της εντεινόμενης πρόκλησης από τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη στο Αιγαίο, προσθέτοντας ότι «οι πολιτικοί αρχηγοί οφείλουν να ακολουθούν μια εθνική γραμμή. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να προχωρήσει σε σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, «η χώρα έχει ανάγκη από μια Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα κόμματα, για το καλό της πατρίδας. Σε αυτήν θα μετέχουν και τα δύο μεγάλα κόμματα. Μεταξύ άλλων, εκεί πρέπει να συζητηθεί και το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, για την οποία οι ΑΝΕΛ έχουμε προσφύγει στην UNESCO».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι η οικονομία είναι εύθραυστη και απαιτούνται ενέργειες και δράσεις θωράκισης της, μέσω και των επενδύσεων και των πολυεθνικών συμμαχιών στον τομέα της Ενέργειας, λέγοντας ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια οικονομική ώθηση, ώστε να αποτραπούν φαινόμενα όπως οι διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων» στην Γαλλία.     

«Εγώ είμαι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Τσίπρα», είπε ο Πάνος Καμμένος, συμπληρώνοντας ότι «όταν βλέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τσίπρας στην Βουλή, χαίρεται».

Ο Πάνος Καμμένος έστρεψε εκ νέου τα πυρά του κατά των βουλευτών που εκλέχθηκαν με τους ΑΝΕΛ ή όσους υπουργοποιήθηκαν με αποφάσεις του ιδίου του Προέδρου των ΑΝΕΛ, όπως η κ. Κουντουρά και ο κ. Κουίκ, οι οποίοι, όπως ανέφερε, στερούν δυνάμεις από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος είπε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν δεν «υπάρχουν στην μέση,  τηρηθούν μια σειρά από όρους που αφορούν μεταξύ άλλων την Συμφωνία των Πρεσπών, την Εκκλησία και την Ορθοδοξία...

Δείτε το βίντεο εδώ

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: