8.5.19

Το βέρτιγκο του Ντερπεντέρη...

Άντα Ψαρρά

Τα μόνιμα μέτρα που εξήγγειλε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με το επιτελείο των αρμόδιων υπουργών ήταν μια αντίδραση στις φωτογραφίες που αποκάλυψε το λαγωνικό του ΣΚΑΪ. Αυτή είναι η...
σημερινή ανακάλυψη του πρώην Meg-άλου δημοσιογράφου και νυν χιουμορίστα της ραδιοσυχνότητας του «Πρώτου Θέματος».

Με αγοραία αστειάκια που δεν χρησιμοποιεί ούτε ο ταλαντούχος λαϊκός θεατρίνος Μάρκος Σεφερλής, ο καημένος ο Πρετεντέρης προσπαθεί να πείσει ότι τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία είναι αν φιλοξενήθηκε σε κότερο ο πρωθυπουργός και τι μάρκα πούρο κάπνισε. 

Μάλιστα προς επίρρωση των λεγομένων του ο κ. Π. έσπευσε να δανειστεί τον Αδωνη Γιωργιάδη από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να πείσει ότι ο πρωθυπουργός έχει διαπράξει και ποινικό αδίκημα διότι δεν δήλωσε ούτε πόσο ούτε αν πλήρωσε (!) για τη φιλοξενία στο κότερο του αείμνηστου Παπαγόπουλου.

Το δε ατράνταχτο επιχείρημά τους ήταν ότι εφόσον η κυρία Παναγοπούλου βρισκόταν στο πλευρό του άρρωστου συζύγου της και όχι μέσα στο κότερο, άρα το κότερο ήταν νοικιασμένο και άρα χρειάζονται τιμολόγια!

Χθες κάποιοι άθλιοι εκτιμούσαν ότι η κυρία Παναγοπούλου έδωσε το κότερο χωρίς την άδεια του συζύγου της. Πάλι καλά που δεν της είπαν να γυρίσει να πλύνει πιάτα στην κουζίνα της. 

Με τη γνωστή μισογύνικη ματιά του το πάντα πιστό στέλεχος του εκάστοτε αφεντικού του ασχολήθηκε στη συνέχεια και με τα προσόντα της κυρίας Παναγοπούλου που τολμάει και κάνει το κότερό της Περτούλι του ΣΥΡΙΖΑ!

Άραγε θα υιοθετήσει και αυτή τη φορά τον κ. Π. μέσα στη Βουλή ο αρχηγός της Ν.Δ.; Διότι αν το κάνει τότε θα πρέπει να πήξουμε στα... αζήτητα τιμολόγια...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: