25.5.19

Καρντόσο, ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για τον πάγκο...

Προπονητής της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να είναι τις επόμενες κιόλας μέρες ο Μιγκέλ Καρντόσο, με την ομάδα να τον έχει διαλέξει ως τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ.

Η Ένωση απομάκρυνε τον...
Ισπανό τεχνικό, παρότι φαινόταν πως θα συνέχιζαν στον ίδιο δρόμο, αν και τίτλος δεν ήρθε φέτος στα Σπάτα, με τη διοίκηση πάντως να κινείται «αστραπιαία» και να έχει ήδη διαλέξει το διάδοχό του. Αυτός είναι ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος φέτος βρισκόταν στη Θέλτα, κρατώντας τη στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο 47χρονος προπονητής δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, μάλιστα, να ανακοινωθεί ως ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο ίδιος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2016, ως βοηθός του Πάολο Φονσέκα στη Σαχτάρ Ντονέτσκ, για να φύγει έναν χρόνο μετά και να γίνει πρώτος προπονητής στη Ρίο Άβε. Εκεί, κόουτσαρε την ομάδα σε 42 παιχνίδια και μεταπήδησε στο γαλλικό πρωτάθλημα, αν κι έμεινε στον πάγκο της Ναντ μόλις για 8 ματς.

Ο Καρντόσο ενδιέφερε πέρυσι και τον Ολυμπιακό, προτού συμφωνήσουν με τον Πέδρο Μαρτίνς οι «ερυθρόλευκοι», αλλά τελικά η μοίρα θα τον φέρει στην Ελλάδα, ώστε να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του «Δικεφάλου»...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: