7.5.19

Η αυτοπεποίθηση του ρεπόρτερ...

Το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε η απόφαση για τη διεξαγωγή «εν κενώ» του τελικού του Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, δηλ. με κλειστές πόρτες και άδειες κερκίδες. Για μερικά εικοσιτετράωρα έπαιζε η...
πιθανότητα για τελικό με κόσμο. 

Μια πιθανότητα που για τους καλά ενημερωμένους συγκέντρωνε μικρά, έως μηδενικά, ποσοστά. Ένας από τους καλά ενημερωμένους ήταν κι ο Άρης Ασβεστάς. Ο οποίος ακούγοντας και διαβάζοντας τις εικασίες για «κόσμο ή χωρίς κόσμο» βγήκε στο φέισμπουκ το μεσημέρι του Σαββάτου και το έγραψε ξανά με βεβαιότητα: ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ! 

Είπαμε, το έγραψε όχι σε εφημερίδα ή σε σάιτ, αλλά στο φέισμπουκ όπου –αν αστοχήσεις– το κράξιμο είναι εύκολο. Το λες και τόλμημα, αλλά η αυτοπεποίθηση του καλά ενημερωμένου, επιβραβεύτηκε. Να τι είχε γράψει ο Άρης Ασβεστάς: 

«Επειδή γράφονται διάφορα δεξιά και αριστερά και πολλοί μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε τι τελικά ισχύει.... Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε ισχύει ό,τι ακριβώς έγραψε το sport-fm.gr από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής: Ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κατά 99% χωρίς κόσμο! 

Αν αυτό το 99% έχει αλλάξει, τότε έχει μάλλον γίνει 99,9% και όχι κάτι άλλο. Μακάρι να άλλαζαν τα πράγματα και να μπορούσε να γίνει με κόσμο, αλλά ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ στο ρεπορτάζ μας»...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: