4.5.19

«Πρώτο Θέμα και Μητσοτάκης έχουν κοινό χρηματοδότη»...


Για «κοινό χρηματοδότη» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κάνει λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε ανακοίνωση του, με αφορμή  δημοσίευμα της εφημερίδας.

Μεταξύ...
άλλων, ο υπουργός υποστηρίζει ότι η εφημερίδα έλαβε χρηματοδότηση από την ίδια offshore που «ενίσχυσε και τον οικογενειακό προϋπολογισμό» του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας ότι ο επικεφαλής της Ν.Δ. «αρνείται να αποκαλύψει» τον κοινό χρηματοδότη.

«Το Πρώτο Θέμα ασχολείται σε 6 σελίδες, με “μαρινάκεια” προσέγγιση, ενδεχομένως και κατά παραγγελία, μαζί μου», δηλώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός και προσθέτει τα εξής: 

«Το Πρώτο Θέμα έχει χρηματοδοτηθεί από την ίδια οφσόρ που ενίσχυσε και τον οικογενειακό προϋπολογισμό του κ. Μητσοτάκη. Ίσως λοιπόν η εφημερίδα εκτελεί εντολή του προέδρου της ΝΔ με τη διαμεσολάβηση του κοινού χρηματοδότη. Ένα πρόσωπο, που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να μας αποκαλύψει. 

»Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το πράξει πρώτη η εφημερίδα, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενημέρωση του λαού.Ίσως πάλι, απλώς να μεγαλώνει η ανησυχία του υποκόσμου για την εξέλιξη συγκεκριμένων δικαστικών υποθέσεων. Και για το λόγο αυτό ο υπόκοσμος σπαρταράει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: