18.5.19

Μετά την συνέντευξη, ακολούθησε ποτάκι με την Μάρα...



Περίπου μισή ώρα έμεινε στις εγκαταστάσεις του STAR ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τέλος της συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και τη...
Μάρα Ζαχαρέα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συνοδευόταν από τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνο Ζούλα ήπιε ένα δροσιστικό ποτό και συνομίλησε με τον πρόεδρο του σταθμού Πάνο Κυριακόπουλο, τη γενική διευθύντρια ενημέρωσης Μάρα Ζαχαρέα, καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη του ειδησεογραφικού τμήματος, τόσο του STAR όσο και του ALPHA, από την Κάτια Μακρή, τον Πέτρο Μποτσαράκο και την Κατερίνα Παναγοπούλου, μέχρι τη διευθύντρια ειδήσεων Αρτεμις Δήμου.

Η είδηση που βγήκε από τη σύντομη παραμονή του προέδρου της ΝΔ στο STAR (η οποία αποτυπώθηκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του), είναι η απόφαση του στην τελική ευθεία προς τις ευρωπαϊκές και τοπικές εκλογές να πορευθεί με μετριοπάθεια, χωρίς πολωτική διάθεση, εστιάζοντας την προσοχή του – αποκλειστικά, στις προτάσεις του για την καθημερινότητα του πολίτη.

Οι δημοσιογράφοι και τα στελέχη που συζήτησαν μαζί του αποκόμισαν την εντύπωση ότι έχει αποφασίσει να μην ασχοληθεί άλλο με τις επιθέσεις που δέχεται από τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στα προβλήματα των πολιτών και συγκεκριμένα στο τρίπτυχο: μείωση φόρων, περισσότερες δουλειές και ασφάλεια.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: