18.5.19

Οι μεγάλες... αλήθειες του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη...


Αντα Ψαρρά

Καθώς σιγοβράδιαζε μπροστά στα κότερα και τα ιστιοπλοϊκά του Μικρολίμανου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης... άνοιγε τα χαρτιά του στον Αντώνη Σρόιτερ για την τηλεόραση του «Alpha», αποδει­κνύοντας για ακόμη μία φορά με τις απαντήσεις του πως έχει...
ιδιόρρυθμη αντίληψη της αλήθειας.
Καθισμένοι κάπου στο ειδυλλιακό Μικρολίμανο ο δημοσιογράφος Α. Σρόιτερ του «Alpha» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνομίλησαν για την ανάμειξη του δεύτερου με τα δημόσια πράγματα και την εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη. Ο εφοπλιστής δήλωσε ότι δεν ήταν πλήγμα η αποχώρηση Κόκκαλη διότι τίποτα δεν έγινε στον Πειραιά με τη δική του συμβολή. Το τελευταίο μέρος της συνέντευξης με το βίντεο της θριαμβευτικής βόλτας του ευεργέτη εφοπλιστή στον Πειραιά αποτύπωσε τις αυθόρμητες επευφημίες των τυχαίων περαστικών.

Δυστυχώς κάπως απληροφόρητος όμως, αναφέρθηκε στις χιλιάδες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν επί Μώραλη με… ατυχές παράδειγμα ένα έργο που εξ ολοκλήρου χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια, η οποία στον Δήμο Πειραιά έχει διαθέσει 55 εκατ. ευρώ για σαράντα έργα. Κορυφαίο σημείο της συνέντευξης, η δήλωσή του ότι «το Βήμα και τα Νέα από την ημέρα που άλλαξαν ιδιοκτησία έχουν παραμείνει στο Κέντρο και στην Αριστερά!».

Δυστυχώς ο δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε για το μονοπώλιο του πρακτορείου διανομής του Τύπου «Αργος», για το οποίο και εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ούτε για τις αγοραπωλησίες με τον κ. Κουρτάκη των μηχανημάτων της χρεοκοπημένης «Ελευθεροτυπίας». Επανέλαβε ότι όλες οι δουλειές του γίνονται στο εξωτερικό, ότι δεν έχει συναλλαγές με το Δημόσιο, αλλά δεν ρωτήθηκε γιατί κανένα πλοίο του δεν έχει ελληνική σημαία.

Δήλωσε ακόμα ότι είχε ψήφισε Ποτάμι! Τέλος, παρατήρησε ότι «από τη μέρα που βγήκε πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας έχει πει 5 εκατ. ψέματα και έχει διαπράξει 3 εκατ. εγκλήματα. Και ακόμα παραμένει πρωθυπουργός της χώρας. Αυτό τα λέει όλα».

Δεν διευκρίνισε βέβαια εδώ το πώς αντιλαμβάνεται ότι θα έφευγε ο εκλεγμένος πρωθυπουργός και η κυβέρνηση με τρόπο άλλο πλην των εκλογών.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ...

πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: