30.5.19

«Οι μάσκες έπεσαν»...


Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, χαρακτήρισε ως «αποκαλυπτική των προθέσεών της» την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να συναινέσει στο θέμα της επιλογής των προσώπων που...
θα στελεχώσουν κορυφαίες θέσεις στα ανώτατα δικαστήρια της χώρας.

«Οι μάσκες έπεσαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογήρου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Aplha, συμπληρώνοντας ότι θα προχωρήσουν κανονικά οι διαδικασίες για τον ορισμό νέας δικαστικής ηγεσίας.

«Αυτή δεν είναι υπηρεσιακή, είναι μία κανονική κυβέρνηση που ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της», είπε επίσης με νόημα ο υπουργός, συμπληρώνοντας ότι η Βουλή δεν έχει διαλυθεί.

Επίσης, διέψευσε ότι η κυβέρνηση ασκεί πιέσεις σε ανώτατους δικαστές να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, σημειώνοντας ότι «αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά...». Τόνισε επίσης ότι αντιλαμβάνεται τη σκοπιμότητα των σχετικών δημοσιευμάτων που εμφανίζονται πριν από τις εκλογές.

«Δεν σχολιάζω διαρροές ή ρεπορτάζ που αφορούν στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας», απάντησε ο κ. Καλογήρου, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που μιλούν για διστακτικότητα του Προκόπη Παυλόπουλου.

Σημείωσε επίσης ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει πολιτική εμπειρία και ξέρει να κρατά τις δέουσες αποστάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: