21.5.19

Ο Σεπτέμβρης είναι πολύ κοντά...

Το Α' και Β' ημίχρονο.
Η ζωή των δημοσίων προσώπων δεν χρειάζεται κλεμμένες φωτογραφίες, ούτε την ΚΥΠ.
O Mαρινάκης μετέτρεψε σε κίτρινο Τύπο, ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ.
Πρόεδρος ξανά ο Παυλόπουλος... 
 Δεν πρόκειται να προκηρύξει εκλογές μετά την κάλπη της 26ης Μαΐου, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Αιμίλιο Λιάτσο. 
"Άλλωστε ο Σεπτέμβρης είναι κοντά. Είναι...
λίγοι οι μήνες μετά τον Μάιο. 
Θα έχουμε το Α' και Β' ημίχρονο".

"Γιατί χαρακτηρίσατε τις εκλογές της 26ης Μαΐου, δημοσκόπηση", τον ρώτησε ο Λιάτσος. "Γιατί μας έχουν τρελάνει με τις δημοσκοπήσεις. Και δεν είπα δημοσκόπηση. Είπα, πως, στις 26 Μαΐου θα έχουμε μια πραγματική δημοσκόπηση".

Το κότερο

Για τις φωτογραφίες στο κότερο είπε, πως, ήταν μια δεύτερη αθλιότητα μετά από εκείνη που είχε κάνει για τον πατέρα του και την δουλεία του την περίοδο της χούντας, ο Μητσοτάκης.

Όπως είπε: Η ζωή των δημοσίων προσώπων πρέπει να είναι διαυγής. Και η δικιά μου είναι. Εγώ δεν έχω βίλα στην Μύκονο με μεσοτοιχία την βίλα του Χριστοφοράκου. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν χρειάζεται να επιστρατεύουν κλεμμένες φωτογραφίες και την ΚΥΠ να ψάχνει στο παρελθόν.

Ο Μαρινάκης

ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ είχαν πάντα αντιδεξιό προφίλ, είπε. Από τότε, όμως, που τα πήρε ο Μαρινάκης, μετατράπηκαν σε κίτρινο Τύπο, εφημερίδες με fake news. Ο κ. Μαρινάκης έχει κάνει τα Μέσα που διαθέτει, όργανα του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Ο Λιάτσος τον ρώτησε ποιοι ήταν οι λόγοι, που ώθησαν τον επιχειρηματία να έχει την στάση αυτή απέναντι του. Η απάντηση ήταν: Ο κ. Μαρινάκης έχει ανοικτά θέματα με την δικαιοσύνη. Εμείς δεν παρεμβαίνουμε στο έργο της. Ο ίδιος φαίνεται, να φοβάται, πως, κινδυνεύει. 

Τέλος, στην ερώτηση με ποιο κόμμα θα έκανε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ αν ερχόταν πρώτος, απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση. Είπε, πως, μπορεί στις εθνικές εκλογές το πρώτο κόμμα, να μην χρειαστεί συνεργασία για να συγκροτήσει πλειοψηφία στην βουλή. Και, πως, ο Οκτώβρης (νωρίτερα είχε μιλήσει για Σεπτέμβρη) δεν είναι μακριά. "Κοντή γιορτή...". 

Πρόεδρο της Δημοκρατίας επανέλαβε πως θα στηρίξει τον Προκόπη Παυλόπουλο, γιατί από την μέχρι τώρα θητεία του, έχει αποδείξει  ότι τιμά τον ρόλο του.

Ο Αιμίλος Λιάτσος στο τέλος της συνέντευξης, είπε, πως, ήταν μαγνητοσκοπημένη. Την έγραψε 2 ώρες πριν ο πρωθυπουργός φύγει για το Αγρίνιο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: