19.5.19

«Ο κ. Κοτζιάς ενεπλάκη προσωπικά»...


 "Η κυρια Κουντουρά μας έδωσε ψευδή στοιχεία"...
Συνέχεια στην κόντρα με το Ν. Κοτζιά, έδωσε ο Π. Καμμένος.  «Σας καθαρίζω το πιάτο. Ο κ. Κοτζιάς ενεπλάκη προσωπικά. Έχει παρέμβει αυτός και...
διά στελεχών του υπουργείου Εξωτερικών τα έχω καταθέσει όλα στον εισαγγελέα. Έχω δώσει ήδη τα email – παραδέχθηκε ο κ. Κοτζιάς αλλά λέει ότι τα δώσανε οι Ρώσοι», ανεφερε ("Ακραία Φαινόμενα", ΣΚΑΙ). 

Και πρόσθεσε: «Μα για όνομα του Θεού. Βλέπει Ρώσους και Κινέζους χάκερ που θα ασχοληθούν αυτή τη στιγμή να κλέψουν αμερικάνικους σερβερ. Αυτά είναι θεωρίες. Μου τα δώσανε άνθρωποι του υπουργείου Εξωτερικών. Εδώ δεν είναι τα email μόνο. Είναι οι επιτροπές που με συγκεκριμένες αποφάσεις αυτά που έχω καταγγείλει τα έχουν αποφασίσει επίσημα. Έχουμε παρένθετη εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι με την παρένθετη εταιρεία η οποία μπήκε και τελικά τη δουλειά την πήρε ο υπεργολάβος τον οποίο κόψανε στην πρώτη φάση.
Αυτή η εταιρεία κονομάει γιατί η παρέμβαση έγινε από το ΥΠΕΞ με εντολές του υπουργού και μπήκανε σε μία εταιρεία παράνομα». 

Σε ερώτηση αν από όλη αυτή τη διαδικασία έχει κερδίσει ο πρώην υπουργός, σχολίασε: «Θα ανοίξουν τους λογαριασμούς και θα το ψάξουν οι εισαγγελείς. Δεν είναι δική μου δουλειά».

Αιχμές κατά Κουντουρά, Κουίκ 

Ο Π. Καμμένος επιτέθηκε και σε πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ που διατήρησαν υπουργικές θέσεις και δεν τον ακολούθησαν όταν έφυγε από την κυβέρνηση. 
Οπως ειπε: «Η κυρια Κουντουρά μας έδωσε ψευδή στοιχεία. Τώρα τα είδα. Ερώτηση έκανα. Προσπαθούσα να βρω αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι φύγανε και κρατήσανε την καρέκλα την υπουργική και κλέβουν την έδρα από τους ΑΝΕΛ για ποιο λόγο το κάνουνε. Και βλέπουμε ότι εδώ υπάρχουν τρύπες. Ξέρω ότι έχουν δοθεί παραδείγματος χάρη σε διαφημιστικές εταιρείες από του υπ. Τουρισμου κάποια χρήματα. Μου καταγγέλλουν ότι εδώ πληρώνανε ΦΠΑ στον ΕΟΤ στο εξωτερικό αλλά ΦΠΑ δεν υπάρχει στον ΕΟΤ. Και ρωτάω. Αυτό το 24% των χρημάτων που έχει πάει. Μόνο για προβολή η απάντηση που μας έδωσαν ήταν ψευδής. Και έκρυψαν 14 εκατ. για την προβολή του υπ. Τουρισμού. 19 εκατομμύρια λιγότερα μας έδωσαν στην απάντηση στη Βουλή επίσημα. Και γι’ αυτό έγινε επερώτηση. Αυτά όλα θα δούμε που πήγανε. Και θα δούμε τι κρύβεται από πίσω. Δεν θα μείνει κανείς χωρίς να τον ψάξω. Θα δούμε και τον κ. Κουίκ. Θα δούμε και τον κ. Κόκκαλη».

«Πέντε βουλευτές έχουν πάρει την έδρα από τους ΑΝΕΛ και έχουν φύγει. Έχουν κλέψει την έδρα από τους ΑΝΕΛ και μας έχουν βάλει να μην έχουμε κοινοβουλευτική ομάδα. Ο ελληνικός λαός ψήφισε τους βουλευτές αυτούς να είναι με την έδρα των ΑΝΕΛ. Ο ένας πήγε στη ΝΔ. Οι άλλοι τρεις μείνανε υπουργοί. Ο Κουίκ έγινε κουμουνιστής», πρόσθεσε.

«Η κυρια Μάρκου προς τιμήν της παραιτήθηκε και έδωσε την έδρα στο Ποτάμι. Η κ. Κουντουρά γιατί δεν παραιτείται; Γιατί δεν δίνει την έδρα πίσω στους ΑΝΕΛ; Της κ. Κουντουρά της δώσανε το μπαλαντέρ να το κρατάει; Ο κ. Τσίπρας δέχεται να είναι πρωθυπουργός μίας κυβέρνησης αποστατών;», ανέφερε στη συνέχεια.

«Εδώ θα μου πείτε έχουμε μπερδευτεί όλοι», συνέχισε, «Στη Νέα Δημοκρατία βάλανε υποψήφιο τον Ψαριανό και τον Τατσόπουλο και τον Καιρίδη. Στον ΣΥΡΙΖΑ βάλανε τον Κόκκαλη, εκπρόσωπο της διαπλοκής, υποψήφιο και την βασιλευομένη συνιστώσα την κυρια Κουντουρά».

Για το κοτερο

Για τις διακοπές του κ. Τσίπρα σε κότερο επιχειρηματία ο κ. Καμμένος σχολίασε: «του κ. Τσίπρα του έκανε ζημιά αυτό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Αλλά να σας πω κάτι. Τρία χρόνια ήμουν στο υπουργείο Ναυτιλίας. Τους απόπλους και τους κατάπλους των κοτέρων τους έχω όλους. Εάν βγαίνανε το ποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι μπαίνουν και βγαίνουν από τα κότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: