26.5.19

"Απόψε θα ξέρουμε πότε θα γίνουν οι εκλογές"...

"Στην δήλωση του πρωθυπουργού, κατάλαβα και κάτι άλλο. Οτι απόψε θα ξέρουμε πότε θα γίνουν οι εκλογές", σχολίασε ο Μάκης Γεωργίου στην εκπομπή "Ακραία Φαινόμενα" (ΣΚΑΙ).
"Γιατί είπε στο τέλος (ο Τσίπρας) "θα...
τα πούμε σύντομα". Τον ρωτάει η δημοσιογράφος από την ομάδα που ήταν εκεί, αν εννοούσε την επόμενη Κυριακή, με τις Δημοτικές εκλογές, κι εκείνος απάντησε "ναι". Αλλά, το ναι αυτό είχε χιούμορ. Μάλλον το "σύντομα",  ήταν για απόψε", πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Στο σημειό αυτό, ο Τάκης Χατζής τόνισε οτι "νομίζω, πως, είναι πάρα πολυ νωρίς να πουμε αν πράγματι υπάρχει η δυνατότητα να πάει γρήγορα σε εκλογές, μετα από το αποτέλεσμα αυτών των ευρωεκλογών, οποιο κι αν είναι". 

"Αν ήθελε ο Τσίπρας να κάνει εκλογές τώρα θα τις έκανε τώρα, μαζί με τις ευρωεκλογές. Πήρε ρίσκο σ΄αυτό.
Πάντως, λογικά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα το σημερινό,  η στρατηγική του Τσίπρα δείχνει Οκτώβρη", πρόσθεσε ο Νικος Παναγιωτόπουλος.

Ο Παντελής Καψής που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, στην ερώτηση του Δημήτρη Καμπουράκη, αν με το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να αμφισβητηθεί η ηγεσία της Φώφης Γεννηματά, απάντησε, πως: Σ' αυτές τις εκλογές δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. 
Αυτό μπορεί  να γίνει στις εθνικές εκλογές, αναλόγως του αποτελέσματος...  



Δεν υπάρχουν σχόλια: