21.5.19

Τολμάει να είναι και υποψήφιος ο Βαρουφάκης...


Ο Μητσοτάκης έχει κάνει πρωταγωνιστή του κόμματος, τον προδότη του πατέρα του, Αντώνη Σαμαρά.
Στα Σκόπια συνεχίζουν να λένε την χώρα τους, Μακεδονία...
"Nέα Δημοκρατία και Μητσοτάκης είχαν πουλήσει από πριν το όνομα Μακεδονία", είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στον Ακη Παυλόπουλο ("Παρεμβάσεις", BLUE SKY).
"To erga omnes" σημαίνει παράδοση της Μακεδονίας", πρόσθεσε. 
Στα Σκόπια και μετά την Συμφωνία, το...
όνομα που χρησιμοποιούν είναι το σκέτο Μακεδονία, κι όχι Βόρεια Μακεδονία. 
Το δημοψήφισμα δεν είναι έγκυρο κατά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, διότι δεν έχει την υπογραφή του αρχηγού του κράτους. Και δεν προσήλθε στις κάλπες, το απαιτούμενο ποσοστό ψηφοφόρων. 

Για τον Βαρουφάκη είπε, πως, ήθελε να εφαρμόσει την εντολή του Σόιμπλε, για την υποδούλωση της χώρας. Και, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "τολμάει σήμερα να είναι υποψήφιος". 

Σαμαράς

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν τις ίδιες θέσεις. Ο Μητσοτάκης έχει καταστήσει πρωταγωνιστή του κόμματος, τον προδότη του πατέρα του και της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. 
"Εγω έφυγα από τη ΝΔ όταν ο Σαμαράς μου ζήτησε να μην χτυπάω τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος θα έπρεπε να είχε συλληφθεί, γιατί έβαλε την χώρα στο μνημόνιο και τα CDS". 

Για τον Τσίπρα: Δεν είναι ο Τσίπρας του 2015. Εχει στις τάξεις του τον Πέτρο Κοκκαλη που είναι ο εκπρόσωπος της διαπλοκής. 

Για την Ελενα Κουντουρά, είπε, πως, κατακρατά την έδρα των ΑΝΕΛ, θύμισε το παρελθόν του πατέρα της (ύμνος της χούντας) και υπογράμμισε, πως, αυτή κι ο Τέρενς Κουίκ πούλησαν τους ΑΝΕΛ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: