12.6.19

«Αυτό το μέλλον θέλουμε;»...

Απαντήσεις για τα περί οδοστρωτήρα ζητά ο Παππάς...

Εξηγήσεις σχετικά με την απροκάλυπτη ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα περί οδοστρωτήρα που θα αποτελέσει η Νέα Δημοκρατία σε...
εργασιακά δικαιώματα, ζητά ο Νίκος Παππάς, ποστάροντας το περιβόητο βίντεο στο οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλεί με επιχειρηματίες γύρω από την 7ήμερη εργασία.

«Ακόμα μια φορά. Επίσημη θέση της ΝΔ δια στόματος @kmitsotakis η επταήμερη εργασία με χρήση οδοστρωτήρα. Οφείλουν απαντήσεις», έγραψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στο tweet του.

Ο Νίκος Παππάς μάλιστα παραχώρησε και συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, λέγοντας πως «όλη η Ελλάδα έχει παρακολουθήσει σοκαρισμένη το βίντεο του κ. Μητσοτάκη να υπόσχεται ότι ως οδοστρωτήρας θα φέρει την 7ήμερη εργασία».



«Ο τρόπος που μίλησε σε έναν ξενοδόχο στην Κω είναι η επιτομή της νέας επιχειρηματικότητας, η οποία δεν προσδοκά να βγάλει κέρδη από την καινοτομία, την καλή υπηρεσία, το σοβαρό προϊόν, αλλά από τη χαμηλής ποιότητας προστασία του εργαζόμενου, χαμηλής ποιότητας προϊόντος. Δεν γίνεται με αυτήν την επιχειρηματικότητα και δεν γίνεται και με αυτή την πολιτική τάξη. Μικρομεσαίοι επιχειρηματίες από τέτοιου τύπου ρυθμίσεις και αυτοί θα υποφέρουν από έναν αθέμιτο ανταγωνισμό. 

Αυτό είναι το μέλλον που θέλουμε;», ανέφερε, ενώ σχετικά με το σχέδιο που έχει παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΝΔ για τη μεταρρύθμιση στον δημόσιο τομέα παρατήρησε: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο υπουργός των απολύσεων, είναι ο πιο αποτυχημένος υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: