18.6.19

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες...

...για απόπειρα ληστείας στο ΑΧΕΠΑ...

Απολογούνται σήμερα στον έκτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης οι τρεις συλληφθέντες για την απόπειρα ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής ανεφοδιασμού ΑΤΜ στο...
πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, έξω από το δικαστικό μέγαρο αλληλέγγυοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση σε ένδειξη συμπαράστασης.

Οι Κώστας Σακκάς και Γιάννης Δημητράκης επιχείρησαν την Τετάρτη να ληστέψουν χρήματα που επρόκειτο να μπουν στο μηχάνημα και έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, αφού όπως φαίνεται παρακολουθούνταν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τη δίωξη που τους απαγγέλθηκε, οι δύο άνδρες κατηγορούνται για ληστεία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, πλαστογραφία μετά χρήσεως, παράνομη οπλοφορία και κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών, ενώ η 39χρονη για απλή συνέργεια στην κακουργηματική πράξη.

Σε δήλωσή τους οι δύο διωκόμενοι σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι παραμένουν «δυνατοί, με την αξιοπρέπεια μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας. Θα σταθούμε όρθιοι στα νέα μαρτύρια που μας ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι αυτού του κόσμου. Ούτε βήμα πίσω! Τρομοκρατία είναι η μισθωτή σκλαβιά, καμιά ειρήνη με τα αφεντικά. Τρομοκράτες και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: