19.6.19

Θα δώσει ή όχι συνέντευξη ο Μητσοτάκης στο δελτίο του ΣΚΑΙ;...


Με τι ασχολούνται οι διαδρομιστές του Φαλήρου…

Η απορία των διαδρομιστών του ΣΚΑΙ δυόμισι εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και στη Σια Κοσιώνη! Κι αυτό διότι την...
τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, ακριβώς ένα χρόνο πριν (Ιούνιος 2018) η γεύση που είχε αφήσει και στις δυο πλευρές ήταν πικρή!

Μάλιστα κύκλοι της Πειραιώς τότε είχαν κάνει λόγο για ανεξήγητη επιθετικότητα της δημοσιογράφου απέναντι στον πρόεδρο της ΝΔ… Ενώ στο κανάλι δικαιολογούσαν τη συμπεριφορά της δημοσιογράφου και την απέδιδαν στο φόβο της μήπως και στα μάτια των τηλεθεατών δεν έβγαινε ανεξάρτητη (παρά το γεγονός οτι δεν το είχε ανάγκη, δεδομένου ότι στην καριέρα της έχει αποδείξει την ανεξαρτησία και την αντικειμενικότητα της).

Είναι προφανές λοιπόν ότι μέσα από όλο αυτό εκφράζεται περισσότερο η διάθεση των διαδρομιστών για κοινωνικό σχολιασμό, παρά για ειλικρινή απορία!

Όπως και να ‘χει πάντως η Σία Κοσιώνη θα έχει την ευκαιρία να υποβάλλει ερωτήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού εκτός απροόπτου θα βρεθούν στο debate που συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Ιουλίου...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: