17.6.19

Συνάντηση Δέλλα και Ρονάλντο στη Μεσσηνία...


ΦΩΤΟ

Τραϊανός Δέλλας και Γωγώ Μαστροκώστα έβγαλαν φωτογραφία αγκαλιά με τον Κριστιάνο Ρονάλνο που συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μεσσηνία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για...
δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται στη Μεσσηνία. Άλλωστε, τον Ιούλιο του 2018 είχε υποσχεθεί στα στελέχη του πολυτελούς Costa Navarino πως θα επιστρέψει μόλις του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του και έκανε πράξη την δέσμευση του αλλά και την επιθυμία των μελών της οικογένειας του που έχουν χαρακτηρίσει την Μεσσηνία επίγειο παράδεισο.

Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με την Γιουβέντους με τις υπογραφές να "πέφτουν" στο Costa Navarino και ένα χρόνο αργότερα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε για να απολαύσει τον ελληνικό ήλιο και το μπλε της θάλασσας, χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις να χαλούν την ηρεμία της οικογένειάς του.

Στη Μεσσηνία βρίσκεται και ο Τραϊανός Δέλλας με την Γωγώ Μαστροκώστα και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο, η οικογένεια δεν αντιστάθηκε σε μία φωτογραφία με έναν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών...





ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: