12.6.19

Παραπολιτικά: επερχόμενος ο Τσίπρας!...

Τα «Παραπολιτικά» του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, του εκδότη που συνόδευσε τον «ηγέτη» του Πειραιά στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, του εκδότη που ωφελήθηκε από τα πανάκριβα διαφημιστικά πακέτα του...
ΚΕΕΛΠΝΟ και των τραπεζών στα χρόνια Σαμαρά, του εκδότη που αγόρασε 550.000 την εκτυπωτική μηχανή της Ελευθεροτυπίας και την πούλησε αμέσως μετά στον Βαγγέλη Μαρινάκη αντί του ποσού 1.500.000, συνεχίζουν σήμερα τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη δήθεν συρρίκνωση των πωλήσεων της «Εφ.Συν.».

Δεν μπαίνει στον... κόπο ούτε καν να δημοσιεύσει ακόμα και τα «υποκειμενικά» στοιχεία εκτιμήσεων στις πωλήσεις εφημερίδων από τα δελτία του μονοπωλιακού πρακτορείου ΑΡΓΟΥΣ . Αποφασισμένος ο Γιάννης Κουρτάκης να στηρίξει τη βαρυσήμαντη προσωπική του θεωρία  ότι πρώτον συρρικνώθηκαν οι πωλήσεις της «Εφ.Συν.» και δεύτερον ότι σε αυτό συνέβαλλε η ταύτιση της «Εφ.Συν.» με το ΣΥΡΙΖΑ ακόμα κι αν η πραγματικότητα τον διαψεύδει τόσο το χειρότερο γι αυτήν! 

Όμως επειδή ο Θεός τελικά αγαπάει και το νοικοκύρη κι έτσι οι ίδιοι οι πρωταθλητές της προπαγάνδας και των fake news στον τίτλο του «ρεπορτάζ» γράφουν ότι:

«Πανάκριβα κόστισε σε επίπεδο κυκλοφορίας στην Εφημερίδα των Συντακτών η απόλυτη ταύτιση του εντύπου με τον επερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα».

Πόσα ψέμματα και πόσες αλήθειες περιέχει άραγε ένας και μόνο τίτλος;...



Α.Ψ.

Παρασκήνια

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: