23.6.19

Το αδιαχώρητο σήμερα στις παραλίες...


ΦΩΤΟ...

Με τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού να είναι σήμερα αισθητός σε όλη σχεδόν τη χώρα, οι πλαζ της Αττικής γέμισαν κόσμο καθώς οι Αθηναίοι επέλεξαν παραλία για να περάσουν την Κυριακή.

Από τη Βάρκιζα μέχρι τη...
Σαρωνίδα, τα νότια προάστια και κατά μήκος όλου του παραλιακού μετώπου, οι παραλίες είχαν γεμίσει από νωρίς και μέχρι το απόγευμα κανείς δεν έδειχνε να βιάζεται για αποχώρηση. Καθώς τελείωσαν και οι Πανελλαδικές για τους περισσότερους μαθητές, αυτό ήταν σήμερα και το πρώτο μπάνιο για πολλούς από αυτούς.

Τώρα όσοι τυχεροί δεν εργάζονται τη Δευτέρα, η παραλία είναι ξανά η καλύτερη επιλογή, καθώς οι θερμοκρασίες θα είναι και πάλι υψηλές.

Σύμφωνα με το meteo, oι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή πτώση τη Δευτέρα, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ωστόσο θα διατηρηθούν γενικά σε υψηλά επίπεδα, φθάνοντας στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Δυτική Κρήτη στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

H μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει πως την Τρίτη η θερμοκρασία στη χώρα μας θα υποχωρήσει, ενώ αντίθετα στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης θα εκδηλωθεί έντονο κύμα καύσωνα...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:


lifo.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: