20.6.19

Ερωτευμένος με την είδηση...


Παράδειγμα προς μίμηση (για ΕΡΤ και Παπαδάκη)...

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Στο ελληνικό television δεν υπάρχει άλλος presenter που να μπορεί να κάνει ένα τόσο βαρύ θέμα όπως τα ελληνοτουρκικά, τόσο τηλεοπτικό. Από τον Βασίλη Ταλαμάγκα! By far! Αν θες να...
ακούσεις σοβαρό information για την τουρκική προκλητικότητα, things που λέγονται στον tv αέρα πρώτη φορά, εδώ είναι ο άνθρωπος σου. Στο attica tv κάθε απόγευμα στις 5. Δεν υπάρχει το situation του!

Όχι μόνο σε πείθει από το πρώτο δευτερόλεπτο για το πόσο ενημερωμένος είναι και θα κάνεις hear είπαμε πράγματα για το θέμα, για πρώτη φορά.. Το φοβερό είναι ότι στα μεταφέρει όλα αυτά με τρόπο τόσο τηλεοπτικό, που ακόμα και ένα τόσο βαρύ (και ασήκωτο) θέμα, καταλήγεις να το κάνεις watch και να κολλάς τόσο completely!

Σόλαρε πάλι today με το βίντεο με τον Καντάφι που μπουμπουνάει στην εκπομπή προβλέποντας παρόμοια κατάληξη για τον Ερντογάν… Ενώ σου εκσφενδονίζει το ένα information μετά το άλλο, με χιούμορ και φοβερή μεταδοτικότητα!

Το χουμε γράψει και στο παρελθόν. Από τις πιο ελκυστικές περιπτώσεις tv presenter. Που γουστάρει την είδηση! Μεγάλο πράγμα! Στον αέρα να βρίσκεται και να μιλάει για άλλο θέμα, όταν θα του ρθει κανα breaking news (που θα του έρθει δεν υπάρχει περίπτωση) θα σταματήσει αυτό που έλεγε με τη μία και θα το εκσφενδονίσει. Και θα το στηρίξει άψογα! Σε χρόνο dt όχι αστεία!

Αυτά να τα βλέπει η ΕΡΤ που τον είχε στο δυναμικό της και δεν τον εκμεταλλεύτηκε να μας τον μπουμπουνίσει σε βραδινό τοκ σόου να γίνει tv χαμούλης. Και προτιμάει να κοιμάται τον ύπνο… της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης! Με ανθρώπους που κουτουλάς από τη νύστα με το που τους κάνεις watch! Ας μη λέμε names τώρα!


Και επίσης, την περίπτωση του Ταλαμάγκα ας τη δει και ο Γιώργος Παπαδάκης. Θα εκπλαγεί επίσης! Με το πώς μπορείς να είσαι και σούπερ presenter και ταυτόχρονα άκρως δοτικός και ευγενής με τους συνεργάτες σου στο πάνελ! Ντουβρουτζάς θα του ρθει!

Θα ανακαλύψει ξαφνικά στα tv γεράματα του ότι υπήρχε τελικά τρόπος να είσαι και κεντρικός presenter ενώ την ίδια ώρα να αφήνεις άπλετο χώρο και χρόνο στους συναδέλφους σου, να τους εκθειάζεις, να κάνεις χιούμορ και να τους ακούς χωρίς να τρέμεις ότι θα σου κλέψουν από τη λάμψη σου. Σόκι θα πάθει ο έρμος!

Αμπάχα μπούχα αντε γεια και wind στα πανιά...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: