21.6.19

Η νέα εμφάνιση του βασιλιά της Ταϊλάνδης...

Ο εκκεντρικός βασιλιάς ξαναχτυπά, με μπουστάκι;...
ΦΩΤΟ...

Τι κι αν στέφθηκε βασιλιάς της Ταϊλάνδης. Ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν δεν μπορεί να καταπιέζεται με το τι θα βάλει. Ο ίδιος αγαπάει τα...
μπουστάκια και δεν το κρύβει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που δείχνουν τον 66χρονο μονάρχης της Ταϊλάνδης με μπουστάκι. Πρόσφατα φαίνεται να εθεάθη να κάνει ποδήλατο στην Ελβετία, συντροφιά με την νέα του σύζυγο, την βασίλισσα Σουτίντα.

Όπως μεταδίδει η Luzerner Zeitung αναγνώστης της εφημερίδας, που διαμένει κοντά στο ξενοδοχείο Seehotel Kastanienbaum, κοντά στη Λουκέρνη, κατέγραψε με την κάμερά του την περασμένη Κυριακή τον Ταϊλανδό μονάρχη να βγαίνει από το ξενοδοχείο μαζί με την σύζυγό του (και τους σωματοφύλακές τους) και να αναχωρούν όλοι μαζί με ποδήλατα.

Αν και η ελβετική αστυνομία δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον Μάχα Βατζιραλονγκόρν και το ξενοδοχείο Seehotel Kastanienbaum αρνήθηκε να σχολιάσει το ο,τιδήποτε, ο άνθρωπος που φαίνεται στις φωτογραφίες, μοιάζει με τον βασιλιά της Ταϊλάνδης.

Ο άνδρας που φαίνεται στις φωτογραφίες φαίνεται να φοράει μαύρο κολάν ποδηλασίας, κράνος και στενό μοβ μπουστάκι. Μάλιστα γύρο του φαίνεται να υπάρχει συνοδεία...


documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: