23.6.19

Σάλος με ροζ σκάνδαλο για Ουάρντα και Χασάν...


To ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε στους κόλπους της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη το Αφρικα Καπ, έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την χώρα!

Όπως έγινε γνωστό, εμπλέκονται τέσσερις Αιγύπτιοι διεθνείς στους οποίους περιλαμβάνονται ο...
άσος του ΠΑΟΚ Αμρ Ουάρντα και ο Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα που αγωνίστηκε φέτος στον Ολυμπιακό! Κι αν για τον Ουάρντα οι ροζ περιπέτειες δεν είναι άγνωστες, η έκπληξη έχει να κάνει με τον Χασάν ο οποίος στη θητεία του στους «ερυθρόλευκους» δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα…

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Μερχάν Κέλερ ένα από τα γνωστά μοντέλα της Αιγύπτου κατήγγειλε δημόσια ότι παρενοχλήθηκε με ερωτικά μηνύματα στο instagram από τέσσερις Αιγύπτιους διεθνείς τον Ουάρντα, τον Χασάν και τους Αϊμάν Ασράφ και Μαχμούντ Αλ Ουένς!

Η Κέλερ ανέβασε στον λογαριασμό της τα επίμαχα μηνύματα που δέχτηκε, προκαλώντας σάλο στην Αίγυπτο και ειδικότερα στην εθνική ομάδα της χώρας. Μάλιστα ο Ουάρντα κατέβασε ήδη τον λογαριασμό του στο instagram.

Η Αίγυπτος ξεκίνησε νικηφόρα το Κύπελλο εθνών Αφρικής που διοργανώνει η ίδια αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα αποφασίσουν για τους τέσσερις άτακτους ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου, Χαβιέρ Αγκίρε και η Ομοσπονδία της χώρας...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: