24.6.19

Το Περιστέρι ανακοίνωσε... Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό...

Είναι πλέον οριστικό. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και το μοναδικό που απομένει για την οριστικοποίηση του deal ανάμεσα στις...
δύο πλευρές είναι η ανακοίνωση από την πλευρά του «Τριφυλλιού». 

Ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε ως όφειλε το Περιστέρι για την πρόταση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές λύθηκε κοινή συναινέσει, καθώς η ομάδα των δυτικών προαστίων σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία του «Άρτζι» να δεχτεί ξανά την πρόκληση της τεχνικής ηγεσίας των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μάλιστα, το Περιστέρι εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία ουσιαστικά... επισημοποίησε την τρίτη θητεία του Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού:

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη,  προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Bίκος Cola εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές της λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας».

Τώρα, αυτό που μένει είναι η ανακοίνωση του «Τριφυλλιού», αφού οι κουβέντες ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία. Έτσι, μας χωρίζουν... ώρες από την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στους «πράσινους» μετά τις δύο προηγούμενες θητείες του (2012-2014, 2016)...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: