18.6.19

Τα γυρίζει η ΝΔ για τη Συφωνία των Πρεσπών...


Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα της υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών και ένα χρόνο τώρα βουλευτές και στελέχη της Νέα Δημοκρατία διαμηνύουν πως πρόκειται για μια...
κακή συμφωνία και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την ακυρώσουν.

Ωστόσο, η κωλοτούμπα είναι κάτι συνηθισμένο για τα «γαλάζια» στελέχη οπότε δεν ξαφνιάζει το γεγονός πως τώρα τα γυρίζουν όσον αφορά την Συμφωνία λέγοντας πως πια το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σεβαστούν τα τετελεσμένα.

Πρώτος και καλύτερος ο Νότης Μηταράκης μιλώντας χθες σε εκπομπή της ΕΡΤ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως « η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ αναθεωρητική δύναμη. Για αυτό δε θέλαμε την υπογραφή της Συμφωνίας Πρεσπών. Τώρα οφείλουμε να σεβαστούμε τα τετελεσμένα & το Διεθνές Δίκαιο, αλλά θα ελέγχουμε βήμα-βήμα την εφαρμογή της Συμφωνίας προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος της ΝΔ, Άγγελος Συρίγος με αφορμή το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου πως κατέβασε τον πήχη της Συμφωνίας, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ακολουθώντας ωστόσο τη νέα γραμμή του κόμματος ως προς το θέμα, λέγοντας πως στόχος τους από εδώ και πέρα είναι απλά να παρακολουθούν στενά τη Συμφωνία.


documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: