23.6.19

Ο Greek Freak πάει Μύκονο...


Τις βαλίτσες του για Ελλάδα ετοιμάζει ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο, που θα βρεθεί για δώδεκα ημέρες στην Ελλάδα και για πρώτη φορά στην Μύκονο.
Εκεί όπου..
θα λάβει μέρος μαζί με δύο τουλάχιστον συμπαίκτες του από τους Μπακς σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα» που θα γίνει στο beach club Santanna, στην Παράγκα.
Μαζί με τον φόργουορντ των «Ελαφιών» θα είναι δύο συμπάικτες του, ο Τζορτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ, ενώ πληροφορίες λένε ότι το παρόν θα δώσουν αλλά δύο αστέρια του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης έρχεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, αφού στις 27 του μήνα η Nike θα παρουσιάσει το νέο παπούτσι του Greek Freak σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα.


 ante02

Θα ακολουθήσει η τελετή θεμελίωσης για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ που  έκανε δωρεά ο Γιάννης στην μνήμη των θυμάτων στης φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, το οποίο θα κατασκευαστεί μέσα σε ένα πρότυπο οικολογικό πάρκο στην Ραφήνα.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου ο Αντετοκούνμπο μαζί με την μητέρα του, την σύντροφό του και τα τρία του αδέρφια θα βρεθεί στην Μύκονο συνδυάζοντας ένα τριήμερο ξεκούρασης με μια ακόμη κοινωνική προσφορά.

Θα λάβει μέρος στο 1st Santanna Charity Event που θα γίνει στο γνωστό beach club των Χρήστου Αθανασιάδη και Δημήτρη Χριστοφορίδη, που περιλαμβάνει διαγωνισμό καρφωμάτων αλλά και τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο dj!
ante03

Μην περιμένετε πάντως να δείτε τον Γιάννη ή τους Χιλ και Λόπεζ να καρφώνουν με μανία, αφού όλοι τους θα είναι μέλη της κρτικής επιτροπής που θα βαθμολογούν τους δέκα ερασιτέχνες dunkers από όλο τοπν κόσμο που θα λάβουν μέρος.

Στην κρτική επιτροπή θα είναι και τα αδέρφια του Θανάσης, Άλεξ και Κώστας που θα πάρουν και αυτοί άρωμα Μυκόνου μαζί με τον μεγάλο τους αδερφό.  

 ante04

Το παρόν στο event θα δώσει η πρόεδρος του «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου αλλά και η μητέρα του αθλητή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής φόργουορντ και η οικογένεια του θα μείνουν σε βίλα του νησιού ή σε πολυτελές ξενοδοχείο, αν και η πρώτη επιλογή θεωρείται η πιθανότερη, ώστε να είναι πιο χαλαρός.
Από την Μύκονο θα αναχωρήσει την Κυριακή 7 Ιουλίου για να επιστρέψει στην Αθήνα μόνο για λίγες ώρες, αφού την επομένη θα αναχωρήσει για ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα. 

 ante05

Εκεί θα πληροφορηθεί αν κέρδισε και τον τίτλο του κορυφαίου άνδρα αθλητή ή παίχτη της χρονιάς του ΝΒΑ στα βραβεία του ESPN, του κορυφαίου αθλητικού καναλιού.
Είναι υποψήφιος και στις δύο κατηγορίες μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ και ΠολΤζορτζ αφού φέτος είχε μια πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα όπου «απογειώθηκε» το ταλέντο του.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: