16.6.19

«To Λονδίνο χρειάζεται νέο δήμαρχο»...


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε για μία ακόμη φορά με σφοδρότητα εναντίον του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Καν.

«Το Λονδίνο έχει ανάγκη από...
έναν νέο δήμαρχο όσο το δυνατόν συντομότερα» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας retweet σε ένα μήνυμα της Κέιτι Χόπκινς για την εγκληματικότητα στην πόλη.

«Ο Καν είναι καταστροφή, η κατάσταση θα επιδεινωθεί!» συμπλήρωσε...

H Κέιτι Χόπκινς είναΙ αρθρογράφος που συνηθίζει να προκαλεί, πχ κάτι τέτοιο είχε συμβεί το 2015 όταν αποκαλούσε τους μετανάστες «κατσαρίδες» στη στήλη της στην εφημερίδα The Sun.

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ηγέτης των Εργατικών, χαρακτήρισε «απαίσιο» το γεγονός πως ο Τραμπ εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία των δολοφονημένων (το έγκλημα στο οποίο αναφερόταν το tweet της Χόπκινς), για να επιτεθεί στον Καν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επιτεθεί πάμπολλες φορές στον Σαντικ Καν. Την τελευταία επίθεση την εξαπέλυσε στις αρχές Ιουνίου, όταν, λίγα λεπτά προτού προσγειωθεί στη Βρετανία για την τριήμερη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε, είχε αποκαλέσει τον Σαντίκ Καν «total loser». Είχε προηγηθεί δήλωση του δημάρχου του Λονδίνου πως το Ηνωμένο Βασίλειο «δεν πρέπει να στρώσει το κόκκινο χαλί για την επίσκεψη του Τραμπ».





lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: